Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
antyPolski, banderowski, skrajnie nacjonalistyczny oddział Azow zajadle broni się w ruinach fabryki |
zapewne tak jak galeria Narew - niekończąca się budowa ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: antyPolski, banderowski, skrajnie nacjonalistyczny oddział Azow zajadle broni się w ruinach fabryki |
Jedzie ktoś do Białegostoku w niedzielę wieczorem i ma wolne miejsce?
|
|
Re: antyPolski, banderowski, skrajnie nacjonalistyczny oddział Azow zajadle broni się w ruinach fabryki |
Byłam dziś przy stolarni,ale o 14.Wszystko było zamknięte i nikogo nie było.Przynajmniej teraz wiem gdzie to jest.Wczoraj było ciemno i nie mogłam znaleźć,ale przejeżdżałam tamtędy.
|
|
Witam, Szukam par, które dn. 06/07/13 mają ślub w Kościele p.w. Matki Bożej Bolesnej Braci Mniejszych Kapucynów w Łomży. Prosze o kontakt na @:marcin-ek5@o2.pl
|
|
a ja mam w dupie wasze markowe sklepy Tally Weil, New Yorker dla mnie najlepsza marka ciecie to PSS Społem - reszta to dno.
|
|
dzis otwarcie nowej hurtowni.
|
|
Masakra ...
|
|
Mam okulary z salonu Okularium i odradzam. Panie oczywiście zachwalają każdy model oprawek, droższe najbardziej. Wybrałam sobie te z lepszej półki, zapłaciłam sporo. Nieźle się zdziwiłam, kiedy po 3 miesiącach użytkowania oprawka zaczęła mi się rozpadać (używane normalnie, zero ciągania przez dziecko itp, samo zdejmowanie i zakładanie). Na część zamienną czekałam prawie miesiąc, bo salon zerwał umowę z producentem i część przysyłali aż z Hiszpanii czy skądś tam. Obsługa miła, doradzi. Ceny nieadekwatne do jakości oprawek i szkieł. Polityka firmy dziwna - sprzedają coś, kiedy wiedzą, że w razie problemu nie mogą tego zareklamować. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jest sobota wieczór,a ludzie siedzą w domach lub na imprezach lokalowych,a nikt jak normalnie to było kiedyś nie robi nic w domu.Cicho wszędzie jakby wszyscy poumierali.Dajcie z siebie tyle byśmy nawzajem się słyszeli i przed wakacjami mogli się wybawić w sposób dla każdego bardziej lub mniej umiarkowany...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |