Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkim czopom PiSdowskich z okazji ich święta 1 Maja, wszystkiego .... |
Cholernie płytkie wnioski - oby tylko komuś na przekór. Niestety nie stać mnie na psy rasowe z hodowli, na których rodowodzie mi wcale nie zależy. Demokarcja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkim czopom PiSdowskich z okazji ich święta 1 Maja, wszystkiego .... |
Demokracja.*
|
|
Czy coś takiego w ogóle istnieje na tym pięknym forum? Przydałoby się co niektórym, przede wszystkim tym, którzy w kółko to samo reklamują, a kasowanie tematów nie zawsze wystarcza...
|
|
Dr. Serwatko przyjmuje w poradni w szpitalu.
|
|
I jeszcze debil wstawił własną fotkę! :D
|
|
Ok wstawimy, ale BarbaraB Ty zaczynasz, skoro wyszłaś z inicjatywą, czekam. Później ja wstawię :)
|
|
Kiedyś taki urzędnik przyniósł mi za 3,51PLN taki list.. o jakiejś niedopłacie rzędu 20gr.. :)
|
|
Czytałam, czytałam.... W tym temacie to tak naprawdę nie wiem o co chodzi, ale w innych chyba pisał całkiem do rzeczy... :) No masz tą fotkę? :)
|
|
Ras dla alergików jest ponad 30, nie tylko dwie. Poszukaj takiej, która będzie do Ciebie pasować charakterem, bo chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę, że wymieniasz dwie całkowicie różniące się od siebie rasy. Psa rasowego nikt Ci nie da za darmo. Może znajdziesz jakiegoś w typie, poszukaj w różnych fundacjach, popatrz na dogomanii. Poszukaj w hodowlach w okolicy, może mają psa PETA, kupisz takiego o wiele taniej niż normalnie. Każdy pies może uczulić, nawet te polecane dla alergików, bo to nie sierść uczula, a naskórek, mocz, ślina itp. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
psie forum...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |