Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nic dodać, nic ująć... |
Ktoś, kto czyta to forum, na pewno pamięta pewną akcję z początku roku 2011, która wydarzyła się w pewnym domu na Poznańskiej, a jego próba ocucenia mnie nie przyniosła efektu, zabrano mnie i próbowano mi wmówić, że jest ze mną coś nie tak, wiem o tym bo powiedziała mi o tym moja mama, która to widziała i przez 2 tygodnie chodziłem z wielkim siniakiem, bolącym na mostku od jeżdżenia po nim pięścią w górę i w dół. Naprawdę byłem wtedy nieprzytomny, nie z powodu jakiejś depresji czy alkoholu, po prostu byłem przemęczony, myślę, że to powinieneś pamiętać. Rozmawiałam z jego mamą, potwierdza to wszystko co jest tu napisane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nic dodać, nic ująć... |
jakby zostało odbicie, to na pewno bym pojechał do firmy z reklamy i żądał jakieś rekompensaty za to :). Pytasz o sens ? Osoba roznosząca ulotki, jak się domyślam, chce się tylko pozbyć ulotek, i nie obchodzi ją to, czy to ktoś czyta, czy nie.
|
|
aaaa tu tak dla potwierdzenia, z innego wątku.......,że nie do końca rozumiesz....ale musi być po twojemu.... "wolny niewolnik chyba nie zrozumiałeś należycie założycielkę tematu. Ja ją popieram i też tak jak ty nic nie mam do kundelków i psów w typie."
|
|
Edzio na pewno zna, jednak musi być to wyjątkowy konował bo stan chłopaka się pogarsza.
|
|
niezniese: To tylko dowodzi tego, że ma rację i ja się z nim zgadzam, powiedział mi, że google.pl powinny wam pomóc znaleźć to, czego szukacie jak tak sprawnie i szybko kiedyś ktoś znalazł jego zdjęcie i tu zamieścił, tylko bardzo szybko znikło z tej strony, bo widać, że mądrzejsi wiedzą z kim mają do czynienia i się go boją bo ma rację i zna swoje prawa. Naprawdę jest zdeterminowany, widzę go i rozmawiam z nim na co dzień. Gdyby był chory psychicznie to bym z nim nie była, ale nie krył nic przede mną był szczery od początku i jest szczery na dal. Na tym polega udany związek.
|
|
drzewko! wiesz, że bardzo Cie lubię...ale takie 1-sze skojarzenie... Narwią chciałabym spłynąć (np.Stara Łomża n/rz, a w kałuży na Starej Łomży p/sz bym się "wytatlać" miała?!
|
|
DOŻYWOTNIE BANY DLA ZAŚMIECAJĄCYCH FORUM SWOIMI IDIOTYCZNYMI WYPOWIEDZIAMI !!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".
|
|
Rafal123! to znaczy, że chciałeś oszukać nas wszystkich i jeszcze się żalisz, że Cię kanar złapał?! mamy Ci współczuć? a kolegom powiedz... "przyszła kryska na Matyska", albo "nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka", albo... trzymaj się z nimi, może Cię nie złapią?!
|
|
kasiu pierwsza! nie czytata", nie "kumata"?! w Łomży!!!!!
|
|
ale obiecał!!! a już ze 2-ie noce w domu jest i rysunki tych sztucznych słoneczek miał zrobić! taki słowny?
|
|
joanna12 o czym Ty pie*dolisz ? :DD
|
|
Gdyby ktoś z właścicieli chciałby podnieść ten poziom, to służę pomocą, może nie będzie taniej ale będzie na pewno lepiej ........... :-)))
|
|
przecież większość z Was, dyrektorem szpitala zostać może! tyle pomysłów było jak i co zmienić i skarg tyle na pielęgniarki i tych "znachorów"! Panie i Panowie do dzieła! przecież wymagania nie są straszne!
|
|
Moje kochanie, już powiedziało co trzeba zrobić, a on nie rzuca słów na wiatr i skrupulatnie zbiera dowody, których ma tyle, że spokojnie poradzi sobie bez adwokata, w oczyszczeniu jego imienia
|
|
dobrze joanno12! ale jak to się ma, co do dyrektora szpitala?!
|
|
ta ...ta... i ta twoja pseudointeligencja teraz to mnie rozbawiles
|
|
Może i mam te rysunki ale tak sprytnie schowane, że choćbyście przekopali wszystkie miejsca gdzie kiedykolwiek w życiu byłem, to i tak ich nie znajdziecie, co najwyżej jakieś drobne zarysy szkiców, mam je w głowie, razem z opisami.
|
|
Jakoś nikt się nie rwie :D
|
|
Już tłumaczę i napiszę dużymi literami: BO ZOSTAŁEM WYCHOWANY PRZEZ "WIEŚNIAKÓW" W PEWNYCH ZASADACH I PRAWACH MORALNYCH, KTÓRE DOSKONALIŁEM PRZEZ DŁUGIE LATA, ŻYJĄC ŚWIADOMIE W SPOŁECZEŃSTWIE, KTÓRE CIĘ OTACZA I DUŻO RAZY MIAŁEM SZANSE ODCZUĆ TO NA WŁASNEJ SKÓRZE I WŁASNYCH BŁĘDACH, POTRAFIĄC Z NICH WYCIĄGAĆ KONSEKWENCJE I DOSKONALĄC SIĘ DALEJ, STARAJĄC SIĘ NIE POPEŁNIAĆ ZNÓW TYCH SAMYCH BŁĘDÓW. Na dobrą sprawę nie oglądałem nigdy głośno zapowiadanego, filmu o pfc-e i MAG-u, który to w większej ilości widzów obejrzały nastolatki i zostały fankami zespołu znając tylko piosenkę "Jestem Bogiem", a tak naprawdę gówno wiedząc na temat tego zespołu, zripostuję teraz hejterów "Nie jesteś Bogiem, uświadom to sobie...", ja zresztą też nim nie jestem, na dobrą sprawę nikt im nie jest, bo wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i nie jesteśmy tak nieomylni jak ten cały BÓG, a podobno jesteśmy stworzeni na jego podobieństwo... http://teksty.org/pokahontaz,za-szybcy-sie-wsciekli,tekst-piosenki http://www.youtube.com/watch?v=HxHhqfeH7rE Hej znawcy, znacie tych gości? Wiem, że kojarzycie z filmu i piosenki o pewnym zamieszczonym tutaj tytule.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |