piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cóż za niesamowita radość.

Dajecie zniżki na mpk? Jeśli tak to mogę się zapisać nawet na te wasze śmieszne florystyki ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cóż za niesamowita radość.

Było można kupić w streecie na starym rynku, ale już nie ma tego sklepu nie wiem czy niema w sklepie pumy na rondzie przy II liceum :D

Kasia..

nieeeee....chodzi o salon z biżuterią. Salon z zegarkami to swiss. Agentka byłaś na rozmowie i nawet nie wiesz odnośnie jakiej firmy?

no właśnie, był ktoś? co mówiono?

Zastanawiam się nad przeniesieniem numeru z T-mobile do Play.W związku z tym mam pytanie do abonentów sieci Play czy nie ma problemów z zasięgiem i ogólnie czy taka zmiana jest warta zachodu?W reklamach to wszystko wygląda bardzo ładnie ale wiadomo że to co w reklamie przeważnie trzeba podzielić na pół,dlatego proszę o opinię użytkowników tej sieci.

Taka niestety prawda, że cały łomżyński szpital to jedno, wielkie nieporozumienie... i to w większości przypadków... a że zdarzy się, że komuś odpowiednio udzielą pomocy czy dobrze zdiagnozują to wyjątek potwierdzający regułę...
Ale tu całą służbę zdrowia trzeba by było zreformować, żeby coś zmienić...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

też się nad tym zastanawiałem ale play ma droższe telefony przenosząc numer nie ma aż takich rewelacji i chyba zostanę jednak w t-mobile

Wyjeżdżam w poniedziałek rano okolice Hamburga mam wolne miejsca 604 963 704

Kama,toc to lepsze jak M jak miłość;-D

Jakiego dobrego mechanika polecacie do wymiany sprzęgła i innych napraw w Toyocie Avensis II czyli od 2004r d4d

Z tego co pisze k2506 to te psy błąkają się od dawna.Ja ich nigdy nie widziałam.Chodzę w miejsca,skąd zostały zgłoszone i nie mogę ich spotkać.
Czy ktoś coś o nich wie ? Mają jakiegoś właściciela ? Jeśli są bezdomne to gdzie najczęściej przebywają ?

A Ciekawe kto jaka ma wiedzę Apart to również zegarki. Do salonu z nimi mojaznajoma byla na rozmowie ..podobno bardzo duzo osob na rozmowach trwajacych 3 dni ;/

rudy błazen z druhem

Moja znajoma byla dzis .. w hotelu belfort ... podobno dlugo rozmowy trwaly,i ludzi troche bylo.Odzew ma byc telefoniczny za 3 dni

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kastulka więc Ciebie zawiodę. Nie miałem żadnego takiego epizodu.
Rozumiem więc że wg Ciebie wszystko przede mną ;)

Kasia..

Podobno z ustnego goście przepytywali.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jest ok. w t-mobile jak weśli n... i zmienili nazwę to się zrobiło dziadostwo i o klienta nie dbają.

przeczytaj to pomalutku,a potem powiedz mi,kiedy powiedziałem,że napisałaś,że sierść uczula:...to,że pies ma sierść nie znaczy,że musi"uczulać

napisałaś o wybranych rasach psów:nie wiem gdzie jest hodowla maltanczyków,ale wiem gdzie jest hodowla hawanczyków-z papierami.super pieski,tez nie uczulaja-mają włos zamiast siersci.
prosty wniosek:psy z włosem nie,a z sierścią uczulają

koleżanka ci napisała

Autor: elina (---.lomza.mm.pl)
Data: 04-02-13 22:54

Szukałam informacji czym się różni u psa sierść od włosa.
Dowiedziałam się,że każdy pies ma sierść.U większości psów sierść składa się z włosa okrywowego i podszerstka.Niektóre rasy nie mają podszerstka,za to bardziej rozbudowany włos okrywowy.Wtedy mówi się,że mają włosy,a tak na prawdę w dalszym ciągu jest to sierść.I uczula tak samo.Jedynie mniej tego włosa w mieszkaniu gubią.W bezpośrednim kontakcie z psem nie ma różnicy,bo skóra jest taka sama.A uczula wydzielina gruczołów łojowych,które posiadają wszystkie psy.

kolejny wniosek??
czego tu nie rozumieć.masz racje to jałowa dyskusja i niepotrzebna draka.nara

"Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".

W Apart sprzedają i biżuterię i zegarki:) Jak do kogoś kto był rekrutowany tam juz sie odezwą czy w negatywnym sensie czy pozytywnym , niech da tutaj na forum znać, bo te czekanie na ich odzew nie wiadomo kiedy i czy wogle dadzą znac jest dobijające .

Znacie może jakiegos dobrego psychologa lub psychiatre???

Hej. Czy ma ktoś może numer do P.Tatiany ?

"Obleczcie pełną zbroję Diabła, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów bożych".

Tak w skrucie marudo :),ze swoją dysleksją warto więcej czytać,niekoniecznie Wyborczą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org