Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkańcy nie żyją w strachu |
Promujemy lokalnych wykonawców, nie tylko disco polo, ale także hiphopowych. Łomżyńska scena muzyczna nie kończy się na Disco Polo i Juli. Mamy też co najmniej kilku lokalnych wykonawców Hip-Hopowych, o których warto wspomnieć. Dziś prezentujemy pierwszą odsłonę łomżyńskiej sceny RAP. Na początek Dziku, DSKTŁ i Słejzi PsG. Co sądzicie o tych wykonawcach i ich utworach?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkańcy nie żyją w strachu |
ad. DFX O czym ty kolego mówisz, o jakiejś otwartej ul. Długiej? Jestem tam co najmniej kilka razy w tygodniu i nie wiedziałem, że można wymyślić coś równie głupiego jak zamknięcie ul. Długiej. Jak i czym chcesz tam od ronda dojechać? Hulajnogą, rowerem czy deskorolką? Żaden samochód ani tym bardziej autokar nie ma najmniejszej szansy tam dojechać ze względów oczywistych. Codziennie od g.9'30 do 18 parkują tam te same samochody miejscowych świętych krów. Pogadaj sobie z ludźmi, którzy tam coś próbują sprzedawać i za często nie spaceruj się tam po godz. 18 latem i 17 zimą, bo miejscowa żulia jest mało wyrozumiała. W razie czego nie dojedzie tam ani policja, ani straż pożarna. Tak więc mówienie o otwartej ul. Długiej mogę tylko potraktować jako niezamierzoną pustą ironię.
|
|
kamilkamil , a jak z wyposażeniem, szatnią itp. w Zibi?
|
|
Czy Wy się musicie w każdy temat wtrącić? I wiecznie się kłócić? Nie długo będę bała się lodówkę otworzyć w domu... Co do tematu, jeśli chodzi o książeczkę sanepidowską, to w Esculapie podbijają bezterminowo, a badania wystawiają na 3 lata :) follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |