Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie chce nagrody od PiSlamistów |
i tu tez sie zgadzam, sa piękne i b. inteligentne rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie chce nagrody od PiSlamistów |
ile karnet w ewie?
|
|
ad. DFX O czym ty kolego mówisz, o jakiejś otwartej ul. Długiej? Jestem tam co najmniej kilka razy w tygodniu i nie wiedziałem, że można wymyślić coś równie głupiego jak zamknięcie ul. Długiej. Jak i czym chcesz tam od ronda dojechać? Hulajnogą, rowerem czy deskorolką? Żaden samochód ani tym bardziej autokar nie ma najmniejszej szansy tam dojechać ze względów oczywistych. Codziennie od g.9'30 do 18 parkują tam te same samochody miejscowych świętych krów. Pogadaj sobie z ludźmi, którzy tam coś próbują sprzedawać i za często nie spaceruj się tam po godz. 18 latem i 17 zimą, bo miejscowa żulia jest mało wyrozumiała. W razie czego nie dojedzie tam ani policja, ani straż pożarna. Tak więc mówienie o otwartej ul. Długiej mogę tylko potraktować jako niezamierzoną pustą ironię.
|
|
no może przesadziłem hantle jeszcze jako tako, ale jeśli taka cena za ten sprzęt to dorzuć chociaż jeszcze sztangę :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |