Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS robi z Polski pośmiewisko !!!!!!!!!!!! |
dzięki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS robi z Polski pośmiewisko !!!!!!!!!!!! |
perpekstywa 220zl. mies.4os. pralka1dz.
|
|
Witam wszystkich. Mam pytanie może ktoś wie kto projektował przebudowę ulicy Sikorskiego i ronda przy zusie.
|
|
Czy to działa ?... a tego to Ci nie powiem, sam jestem niewierzący . Mam jednak wielu znajomych/rodzinę mocno wierzących i o kilku wiem co np " za kołnierz nie wylewają " ale jak złożą taką przysięgę , to przez rok, dwa czy tam ile przysięgali - ANI GRAMA do ust nie biorą , podobnie z papierosami. Wszystko zależy od Twojej wiary oraz motywacji.
|
|
Ja sobie zrobiłem z ojcem obejście i lecimy na sąsiada liczniku haha. Polak zawsze da rade
|
|
Z czystym sumieniem polecam AMOR z Boguszyc poniżej link do strony zespołu http://www.zespol-amor.dzs.pl/
|
|
:)
|
|
Odpowiedź jest chyba bardziej prozaiczna (moim zdaniem): osoba pisząca te CV to młoda kobieta. Kto dzisiaj zaryzykuje zatrudnić przyszłą (lub młodą) mamę? Z każdym rokiem zwiększa się przywileje takich osób kosztem pracodawców. A im tych przywilejów więcej, tym mniej młodych kobiet znajdzie pracę. No i mniej dzieci nam się urodzi, niestety. Możnaby było przeprowadzić eksperyment: niech ta młoda osóbka poda się za mężczyznę, a wtedy może ktoś się odezwie... Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |