Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS straszy dzieci Krzyżakami |
chłopaki tylko weźcie parę złotych ze sobą czasy są nowoczesne ale to chyba mężczyzna powinien płacić za piwo czy kawę to by fajnie wyglądało - Pijana zasiada za stołem a kelner dzwiga 40 kufelków piwa od zgromadzonych chłopaków :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS straszy dzieci Krzyżakami |
hehehehehehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
placi ten kto zaproponowal:p
|
|
co jeszcze? - żona idzie - muszę czmychać pozdrawiam dobrej zabawy
|
|
pijana powietrzem zartuje przeciez
|
|
masz szczescie :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
SubEdit
|
|
hehe a czemu??
|
|
winamp apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Wąska Wąska. Rejon miasta to Pociejewo :) Połączenie Szosy Zambrowkiej z Wąską. Jakoś nikt nie pomyślał żeby to wyasfaltowac kiedy robiono obie ulice. A teraz mozna popływać sobie tam kajakiem. Serdecznie zapraszam :D
|
|
Ty zaproponowalas to Ty rzadzisz wybierz sama miejsce, a ludzie z forum przyjda napewno ja nie pije i nie lubie kawy kawa jest fuuuuuuuu i bleeeeeeeee
|
|
kurde pijana powietrzem ja pisze i tak robimy "pod koniami" sie spotykamy o godz 20 00
|
|
moze lepiej o 19 :P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A ty przypadkiem nie miales jakiegos spotkania? :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |