Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paszport covidowy mało praktyczny. We Francji kwitnie „moda” na niebieskie bransoletki |
wpm, o już znawcy się odezwali... byłem w stambule i jadłem różne wariacje kebabów w niby stolicy tego żarcia... więc ważne aby komuś smakowało..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paszport covidowy mało praktyczny. We Francji kwitnie „moda” na niebieskie bransoletki |
hehe Praca fizyczna feministkom nie wskazana :)
|
|
Re: Paszport covidowy mało praktyczny. We Francji kwitnie „moda” na niebieskie bransoletki |
Jak zwykle pier**licie panowie. Na co otwierać coś czego już jest w ch**? Jak to Czeczeńcy to może by zrobili użytek ze swoich arsenałów pobunkrowanych po domach i otworzyli porządny sklep z bronią i amunicją? Myślę, że mieliby niemałe zainteresowanie i popyt, w dobie rządów pana Dolana T. i mu podobnych "ubytków".
|
|
witam ale wchodziłem na waszą stronę to jesteśćie z chełmno tak i w naszych stronach tesz zabieracie ludzi...
|
|
Sylwia Brulinska bardzo fajnie farbuje tylko ma salon w Czaplicach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |