Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jajecznica na Słowacji. |
Będzie WOŚP w tym roku został dość późno zarejestrowany ale widnieje Łomża na liście sztabów krajowych więc jest nadzieja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jajecznica na Słowacji. |
ogólnie związana z narkotykami
|
|
Dokładnie, To raczej tam ;) Ale nie wiedziałem, że masoństwo się nawet u nas do Łomży dostało. Chyba że to powiesili sobię tylko tak dla ,,picu"
|
|
w Łomży raczej poniżej 10 tyś jeden z tych panów nie zejdzie. ale jeżeli masz "łeb na karku" to obejdź się bez adwokata. Przecież to tylko "reprezentant", a wszystkie przepisy masz w necie. Rób to co każe prokuratura i obejdzie się bez kosztów.
|
|
wypalają trawę
|
|
Przyjdź do MPK i rozmawiaj z panem Mirosławem Bobowskim.Za nieprawdziwe oskarżenia są paragrafy.Gdyby było sprywatyzowanie by doszło do podziału kto inny by był organizatorem KM a kto inny by wykonywał przewozy podoba sytuacja była w PKS Ostrołęka przewozy wykonuje Mobilis Mościcka
|
|
Bywają ludzie niewinni. Jak nie wiesz dokładnie, o co chodzi, nie wydawaj opinii. Proszę o odpowiedzi związane z moim pytaniem
|
|
Wydaje mi się, że w Empiku widziałam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |