sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szybka pomoc dla niemieckich powodzian.

W Pepco jest

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szybka pomoc dla niemieckich powodzian.

nawigacja,cb radio,dowód osobisty?

ludzie, nie panikujmy, bo przez to sami się nakręcamy i to wcale nie w pozytywnym sensie.cieszmy się życiem, korzystajmy z każdej chwili, bo nie wiadomo co może się stać czy dziś czy jutro czy za parę lat.tyle już dat było wyznaczonych i jakoś żadna się nie sprawdziła, więc po co się smucić i wyczekiwać. w zeszłym roku była inna data, na ten rok przypadła inna, a media jeszcze bardziej nakręcają temat. niedługo święta, czas radości, cieszmy się tym, bo po 21szym grudnia jest przecież 22gi:-)itd święta, sylwester, nowy rok, karnawał
a jeśli komuś nie podoba się rasa ludzka i sądzi to co o niej sądzi, to nie wiem jak może sobie co dzień rano w twarz w lustrze spojrzeć. a zresztą, to jego problem, a nie mój. a wszystkim, bez wyjątku życzę miłego popołudnia pełnego optymizmu:-) pozdrawiam

jak masz jakiś zastaw to zanieś do lombardu, po dwóch tygodniach oddasz pewnie 550 max a nie 750 i to bez łaski i proszenia

A ja bym jednak chciał żeby coś się wydarzyło. Nie zniosę tej świadomości, że będę musiał żyć jak niewolnik w tym eurosocjaliźmie.

ja też zawsze w konarzycach wymieniam tu naj taniej i niema lipy

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

zna ktoś imię osoby z Łomży?

bo jakiś taki hmmmm , drętwy był wiesz ? no i niestety musiałem go wykasować Autor: maja000 ....
ale spoko nie gniewaj się , to moja taka praca ( niestety... )

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org