Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szybka pomoc dla niemieckich powodzian. |
W Pepco jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szybka pomoc dla niemieckich powodzian. |
nawigacja,cb radio,dowód osobisty?
|
|
ludzie, nie panikujmy, bo przez to sami się nakręcamy i to wcale nie w pozytywnym sensie.cieszmy się życiem, korzystajmy z każdej chwili, bo nie wiadomo co może się stać czy dziś czy jutro czy za parę lat.tyle już dat było wyznaczonych i jakoś żadna się nie sprawdziła, więc po co się smucić i wyczekiwać. w zeszłym roku była inna data, na ten rok przypadła inna, a media jeszcze bardziej nakręcają temat. niedługo święta, czas radości, cieszmy się tym, bo po 21szym grudnia jest przecież 22gi:-)itd święta, sylwester, nowy rok, karnawał a jeśli komuś nie podoba się rasa ludzka i sądzi to co o niej sądzi, to nie wiem jak może sobie co dzień rano w twarz w lustrze spojrzeć. a zresztą, to jego problem, a nie mój. a wszystkim, bez wyjątku życzę miłego popołudnia pełnego optymizmu:-) pozdrawiam
|
|
jak masz jakiś zastaw to zanieś do lombardu, po dwóch tygodniach oddasz pewnie 550 max a nie 750 i to bez łaski i proszenia
|
|
A ja bym jednak chciał żeby coś się wydarzyło. Nie zniosę tej świadomości, że będę musiał żyć jak niewolnik w tym eurosocjaliźmie.
|
|
ja też zawsze w konarzycach wymieniam tu naj taniej i niema lipy rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zna ktoś imię osoby z Łomży?
|
|
bo jakiś taki hmmmm , drętwy był wiesz ? no i niestety musiałem go wykasować Autor: maja000 .... ale spoko nie gniewaj się , to moja taka praca ( niestety... ) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |