Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia POsawiła PiSlamistów POd ścianą |
Niech w 10 wsiądą do auta i na letnich popie***lają, wyprzedzając TIR-a na terenie podmokłym przy minusowej temperaturze. Kierowcom coraz częściej brakuje wyobraźni, giną coraz młodsi ludzie, często ci, którzy dopiero co odebrali prawo jazdy. Mam nadzieje, że to będzie nauczka dla nas wszystkich, że liczy się bezpieczeństwo, a nie to jak szybko dojedziemy z punktu A do punktu B. Rodzinom co najwyżej mogę współczuć i złożyć szczere kondolencje, ale to nie zwróci żyć tym 5 młodym ludziom. Wiem, bo sam kiedyś straciłem 2 bardzo bliskich mi przyjaciół (tak bliskich jak bracia). Płakałem po ich stracie jak 5-letnia dziewczynka zagubiona w galerii handlowej. Może nie zginęli w wypadku samochodowym, ale to nie ma znaczenia. Nagle ktoś ginie, ktoś bardzo bliski. Dostajesz kondolencje, czujesz ból i smutek, masz 2 wyjścia: Albo się załamać, wpaść w depresję, strzelić sobie w łeb. Albo pozbierać się do kupy, wyciągnąć wnioski z tej nauki od "nauczyciela" Życia i żyć dalej. Bo, życie daje po d***e każdemu z nas, nie ważne czy jesteśmy starzy, czy młodzi, każdy cierpiał, cierpi, lub cierpiał kiedyś będzie, czy to po stracie najbliższych, czy w chorobie, czy ze starości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia POsawiła PiSlamistów POd ścianą |
moge ci powiedziec ze bardzo malutko nie wiem czy nawet 1 gr wychodzi za jedna ulotke, to są marne pieniazki wiec nie opłaca sie nawet chodzic. Kasia..
|
|
Szkodaa ale cóż..oglądałem te zdjęcia..trochę mnie to dziwi bo przy 80 km i dachowaniu w drzewa takie obrażenia samochodu nie wchodzą w gre...oczywiście Edvard18 masz racje niech wsiądą w 10 i na letnich popierdalają .. tak właśnie robią młodzi ludzie...pakują się po imprezach najebani w kilka osób do jednego samochodu i jadą.. taka jest prawda..a puznej czytamy otym na naszej stronie..moim zdaniem prędkość miała tutaj ogromne znaczenie , takie szkody samochodu wyrządzane są przy 100..120..km..jeżeli ta prędkość była by owiele mniejsza..nie było by 5 ofiar..
|
|
Moze dosc juz tych wypowiedzi. Przy wyprzedzaniu tira ma sie od 90km wzwyz. urbi et orbi !
|
|
Witam, oddam 5 szczeniąt, które pochodzą od półdzikich rodziców - dużych, ładnych kundli z genami wilczura. Pieski są od spodu brązowe, a na karku i głowie czarne. Rodzice tych psiaków dzielnie broniły podwórka, więc myślę, że gdy szeniaki dorosną, żaden złodziejaszek nie będzie miał odwagi wejść na podwórko. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kontaktu e-mail. - Pitrex1211@wp.pl. Psy można odebrać w okolicach Łomży.
|
|
Witam, Chciałabym napisać tylko jedno: Co jest z Wami ludzie? Czy wiecie, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że szczeniaki, które próbujecie wciskać ludziom, skończą w schronisku. Bezmyślność i głupota! W Polsce powinien być obowiązek kastracji/sterylizacji psów i kotów, które nie są psami/kotami hodowlanymi, szkoleniowymi bądź wystawowymi. Zabieg kosztuje około 100 zł. ! Proszę mi nie wciskać kitu, że kochacie zwierzaki! Niech każdy taki osobnik uda się do najbliższego schroniska ( Ruska Wieś, schronisko w Białej Piskiej itd. Itd…) i niech zobaczy jak te zwierzęta tam „żyją”. Jeszcze jedno, zanim przygarniecie słodkiego szczeniaka miejcie świadomość, że psu zazwyczaj trzeba poświęcić około 14 lat życia. Zastanówcie się, bo już niejednokrotnie widziałam w schroniskach psy, które zostały oddane z powodu wyjazdu/alergii/przeprowadzki itp. Serio, nie mogę patrzeć na te Wasze ogłoszenia „oddam szczeniaki”. Proszę nie odwracać kota ogonem i nie pisać, ze lepiej oddać, niż utopić. To głupie myślenie.
|
|
Omania chyba masz takie same podejście jak ten ktoś ,jak leży to brać ja codzienie mam do czynienia z podobnymi ludźmi , jestem uczciwa i mam nadzieję , że więcej jest tych niż tych z marginesu . Jak jedzie samochodem do odkurzania to chyba Go stać na dywaniki . Rozumiem jak to by był biedny bezdomny i głodny to na zdrowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |