Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powrót króla złodziei. |
no tak w miarę nawet to wychodzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powrót króla złodziei. |
a wczoraj w nocy było bardzo ślisko!!!
|
|
Kto przy wyprzedzaniu jedzie 50km ? wiadomo że dużo więcej tym bardziej na takiej trasie a dziś było ślisko w nocy nawet śnieg padał za miastem a dużo osób jeździ jeszcze na letnich oponach ... szkoda ludzi ale jak nie raz widzę jak jeżdżą golfiki lub inne wynalazki a w środku 5 łepków muzyczka piwko prowokując innych kierowców że będą z nimi się ganiać i nie zwracając uwagi na drogę to później też takie efekty są i sami doprowadzają do tego .
|
|
Co za ironia losu... Artykuł z dnia: Wyświetleń: 440 komentarze: 5 11:19, 01.12.2012r http://www.moja-ostroleka.pl/zbliza-sie-niedziela-nie-zapomnij-dodac-ogloszenia-aby-znalezc-transport-na-studia,1354357158,5.html a dziś rano......: Wyświetleń: 8817 komentarze: 31 09:13, 02.12.2012r http://www.moja-ostroleka.pl/tragedia-na-trasie-ostroleka-lomza-piec-mlodych-osob-nie-zyje-auto-bylo-z-ostroleki-zdjecia-i-wideo,1354436017,3.html
|
|
KALAREPA, do jakiej lecznicy pies trafił, wiesz coś na ten temat? To ważne.
|
|
już napisałam maile.
|
|
niestety do Pani eelina1 nie mogę wyslać maila :( tu podaję numer do osoby zajmującej się zbiórką niezbędnych rzeczy dla tej rodziny 519614992 urbi et orbi !
|
|
Mario wposminam bardzo sentymentalnie. Kiedys to była gra!
|
|
dla wielu ludzi już świat sie skończył wraz z odejściem bliskich, „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Egzaminy na prawko są zbyt mało wymagające. Częściej zdarza mi się, że to kobiety łamią przepisy. Dodać do tego brawurę... i śmierć gotowa.
|
|
Kobiety częściej łamią przepisy hehehe a to dobre, skąd te wiadomości wziąłeś? Kobiety jeśli już to doprowadzają częściej do kolizji ale jeśli chodzi o wypadki to nie ma porównania, a więc...trochę nie trafiona uwaga!!!
|
|
teraz można winę zrzucać na wszystkich, ale nikt tak na prawdę nie wie, co się stało... szkoda młodych ludzi
|
|
Co komu pisane....nie ma na to wpływu....jesli ma się coś stać to się stanie, kto ma zginać to zginie a kto ma przeżyć przeżyje... Teraz rodziny niech się przygotują na "atak" firm albo pojedyńczych prawników zajmujących się uzyskiwaniem odszkodowań powypadkowych żerujących na czyimś nieszczęściu.. Nie radzę brać nikogo z Łomży bo to może być "człowiek" pewnego radcy prawnego skazanego za kradzież odszkodowań ofiar wypadków, które reprezentował w tychże sprawach przed Sądem ( sam bezpośrednio nie może występować z tego co mi wiadomo )
|
|
Tak, ci lekarze przyjmują w ramach NFZ :-)
|
|
Musisz tylko pokazać aktualną książeczkę ubezpieczeniową
|
|
Zapisze numer. Jak bede w Polsce to sie odezwe.
|
|
Mam do sprzedania 2 opakowania leku Tetralysal 300. Jeśli ktoś potrzebuje to proszę o kontakt. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dowiedz się ,to ważne dla psa
|
|
Ok. Dziękuję. rudy błazen z druhem
|
|
Uważam, że to nie jest miejsce, aby pisać tutaj o tej tragedii! Uszanujmy to, że rodziny są zrozpaczone, bo utracili swoje dzieci. Naprawdę, co jak co, ale to powinno się uszanować. Lepiej uczcić to minutą ciszy i zastanowić się nad tym w myślach...
|
|
Masakra ...
|
|
poszukuje misy olejowej do forda mondeo mk1 1.8B 1993r.
|
|
proszę o mail'a - napiszę info.
|
|
Przy zbiegu ulic Rycerska i Kasztelańska błąka się owczarek z obroża. Może ktoś go poszukuje.
|
|
Arabski masz racje...
|
|
Popytaj się na szrotach, przy odrobinie szczęścia w Łomży dostaniesz. A jeśli masz jak jechać do Zambrowa to myślę że w Długoborzu Wielkim jeśli dobrze pamiętam tą miejscowość to tam będą mieli na 100%. Inna sprawa jak jesteś kasiasty i chcesz nową misę to nic tylko InterCars przy prymie i ci ściągną. Szukaj. tego nie brakuje. JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
napisz : eelinaa@wp.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oddam w dobre rece dwa sliczne kotki/tel.509392743/.
|
|
on się nie"błąka", to tylko teściowa zjawiła się w gości, piesek pobiega parę godzinek po okolicy potem się go przywoła do domu teściowa też człowiek, a pies to pies
|
|
Przedstawiam państwu nowy projekt gier onnline dla dzieci i młodzieży na stronie nie ma gier brutalnych to wymarzone miejsce dla dziecka i rodzica który nie będzie się bał że jego dziecko gra w gry przemocy.Na stronie jest już ponad 500gier i cały czas ta lidżba rośnie. http://kosmosgier.cba.pl/index.php
|
|
durzo tego yest łał. Proponuje jeszcze stworzyć grę edukacyjną o ortografii to już wtedy będzie zacnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |