Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amantadyna |
http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2012/10/10/przemyslaw-cuske-stop-nop-szczepionki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amantadyna |
Mógł się jeszcze zawiesić, warto spróbować i stuknąć w niego pare razy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jak Ci przygasają światła/ kontrolki to wtedy szczotki lub tuleje w rozruszniku. Stacyjka też może być odpowiedzialna za to. Sprawdź czy dociera w ogóle prąd do rozrusznika, najprostszym sposobem to probówką samochodową. STRANSKY
|
|
Witam, Zachęcam do stworzenia rankingu sklepów, w których według Was są największe problemy z reklamacją. Ja obstawiam sklep CCC, gdzie reklamacja butów to koszmar. Reklamacje nigdy nie są pozytywnie rozpatrywane . Kilka miesięcy temu kupiłem tam buty, rozpruły się i chciałem naprawy. Odmówiono mi twierdząc ze rozprucie po 5 miesiącach buta, to jego zużycie. Nie jest to jednak jedyna sytuacja w mim przypadku, podobnie było z innymi butami. Skarżą się także na to znajomi. Dlatego stwierdzam, że nie kupuję więcej już tam obuwia. A wy jakie problemy mieliście z reklamacjami?
|
|
może i by miał lecz w Łomży w Piątnicy mało prawdopodobne Ps. Szkoda że już nie ma Społecznej szkoły podstawowej może to byłby lepszy pomysł.
|
|
Kiedyś było spotkanie forumowiczów (dawno dawno temu stara elita pewnie pamięta) i dużo osób nie zawitało bo każdy bał się że jeden od drugiego dostanie :)
|
|
Pewnie *piotrek* ma rację. Ciekawe do kogo należy grunt? Ma swoją wartość. Biedronka nie buduje lokali tylko je wynajmuje. Ciekawe komu zależy na "uwolnieniu" działki. Swoją drogą to jedyna stacja w centrum miasta. Ja chcę by została. Mieszkańcy Rembelina (i nie tylko) będą mieli "daleko" do CPN'u jak tą zlikwidują.
|
|
Ja też oddawałam tam nie raz buty do reklamacji i nigdy jej pozytywnie nie rozpatrzyli tłumacząć , że buty mają swój okres ważności hahaha a miały zaledwie 2 miesiące....
|
|
podeprzyj się okularkami - http://simlock24.pl/simlock/Nokia/6600%20Fold/
|
|
a ja kiedyś kupił adidasy i rozpadły mnie się przy dojeniu krów.udałem się do sklepu,a tam stwierdzili,że używałem butów niezgodnie z ich przeznaczeniem. a niby co w siatkie miałem z mućkami grać...? Kasia..
|
|
może być...na kolano takich i ostre razy zadać! :-) STRANSKY
|
|
a jak buty to raz miałam nie przyjemną sytuacje gdy kupiłam w sklepie CLIFF galeria . Usłyszałam buty się rozkleiły ponieważ no były używane heh tak to można zrozumieć a i oczywiście reklamacji nie uznano
|
|
30 minut dla normalnego pracownika. Nie z grupą. Kasia..
|
|
To sie dowiedziales
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |