piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kali, ślepa mendo mógłbyś się w końcu przedstawić, a nie ubliżać, ujadać tu anonimowo na forum.

Wystarczy przejść się do weterynarza i wszystkiego można się dowiedzieć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kali, ślepa mendo mógłbyś się w końcu przedstawić, a nie ubliżać, ujadać tu anonimowo na forum.

Pawcik

Sluchaj ja sie do tempa dostosuje... a chodzi o to zeby sie spotkac poznac wiecej ludzi i weselej spedzic niedziele.

Takze moja propozycja aktualna - bycmoze bede z 2 kolegami.

Proponuje traske:

Łomża - Piątnica - Drozdowo - Wiktorzyn - Olszyny - Guty - Kownaty - Jeziorko - Piątnica - Łomża = 42-44km

Ewentualnie jaka kolwiek oby po asfalcie/ kostce brukowej.

Marek

Re: kali, ślepa mendo mógłbyś się w końcu przedstawić, a nie ubliżać, ujadać tu anonimowo na forum.

Aha, dzięki Ci Rafik za przypomnienie.
Dawno nie byłem "Pod Topolami". Pora wpaść na wątróbkę albo leśniczego z frytkami i masą pysznych surówek ;-)

dużo i pysznie...:)

Łomża - Kraska - dłużniewo - Łochtynowo - Jarnuty - Janowo - Kupiski - Jednaczewo - Łomża = 25-28km

Koko z tego co się orientuję, to oni tego nie wydają do ręki, tylko wysyłają zezwolenie, bezpośrednio do Polski, do urzędu.
Ale pewna w 100% nie jestem, gdyż mąż nie zdecydował się na tą opcję, tylko wyskoczył na parę dni do Polski.
Na spotkanie w konsulacie, trzeba się najpierw umówić. Przynajmniej tak jest w Londynie, gdzie przebywa małżonek.

jatkowa;;;;;;;;; oddałem alternator już po miesiacu oodebrałem spowrotem założyłem. działał 2 tygodnie polecam?

trzeba nadac ogloszenie zeby inni tez wiedzieli o tym im wieceej nas bedzie tym lepiej

dla debila odp na pytanie dlaczego ???musze wyjechac niestety !!! moze lepiej oddac do schroniska albo wypuscic w lesie kretynie!!!!nie po to bierze sie psa zeby potem go sie pozbyć .

moze źle napisałam odp dla debila który sie pyta po co mi pies za granica!!!!musze wyjechac niestety !!! moze lepiej oddac do schroniska albo wypuscic w lesie kretynie!!!!nie po to bierze sie psa zeby potem go sie pozbyć .

100mph nie pytam jak załatwić sprawę, bo wiem co mi się wg prawa należy :) Rozmawiać z nimi nie mam o czym, wystosuję odpowiednie pismo, a następnie skieruję sprawę na stronę sądowniczą. Komuna się skończyła, ludzie mają prawo domagać się swojego (a mnie odszkodowania ani opłaty za dzierżawę nie interesują, tylko przesunięcie linii, co wg kodeksu cywilnego - PGE ma obowiązek zrobić).
Koszty inwestycji i opłaty za prąd mnie nie interesują, nie korzystam z usług tej firmy od dłuższego czasu. Polska ma najdroższy prąd i najgorszą sieć przesyłu (słupy, braki prądu). PGE wzięło by przykład z innych krajów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org