piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PeOwiaki nie POpierają \"aborcji na życzenie\"

Moja Mariolka też takie bransoletki chce sprzedawć dle dziewczyn ,które straciły wianuszek przed czasem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PeOwiaki nie POpierają \\\"aborcji na życzenie\\\"

mój owczarek jedzie na karmie suchej z de heusa ( za torami w Konarzycach po lewej stronie 35 zł 10 kg) wymieszanej z połową puszki z biedronki ( 1,2 kg -3,40zł) wcina ja małpa banany , a co do witamin to ma w karmie suchej makro i mikro

Kasia..

https://www.facebook.com/pages/Uwolnić-Bohaterów-Basenu-Narodowego/414253431961565?ref=stream

fajnie że założyłaś konto tylko po to by to opisać było nam miło a teraz grzecznie powiedz do widzenia bo ja się nie nabieram na to że aż tak mądra jesteś w kuchni, po za tym gdzie tak pracowałaś że się nic nie odświeża chyba u siebie na kuchni gdzie masz samo patelnie bez produktów moim zdaniem, i jeśli jest 100 do 3 na tym forum to po raz kolejny podkreślam przemyśl sobie to i owo, a i jak by szefostwo chciało i było by pewne swego, na pewno by zaprosiło do siebie od razu ludzi i by przeprosiło a nie czeka na rozwój wydarzeń że może znów ucichnie że kolejni się wystraszą ja mam świadków które idą z tym do sądu a ty co masz nic wiec jak chcesz Pani expert to do sądu przyjdź i broń tego co mówisz bo ja jestem pewny swego i ludzi których wspieram i którym pomagam a Ty jesteś pewna co jadłaś, bo coś mi się wydaje że nie do końca

chyba ty

Jestem za uniewinnieniem :) byli cudowni :D

wbrew pozorom i powszechnej opinii tam też pracują ludzie i można się jakoś dogadać.Idź sama,niczym nie Ryzykujesz.powodzenia

też coś słyszałem na ten temat,cena i atrakcje są ustalone a potem jest inaczej,na koniec dopłata niewiadomo za co,jeśli tak dalej będą lecieć w siuśki to nikt tam niezorganizuje żadnej imprezy,w dzisiejszych czasach jest dużo nowych sal weselnych więc oni stracą a nie my,dzięki za uwage:)

a ta szkoła to prywatna?Jeżeli tak to admin powinien usunąć temat,bo to reklama!!!!:-)

Niedawno robiłam dowód dla dziecka...do 12 roku życia potrzebni są oboje rodziców...

Z tego co mi wiadomo a wyrabiałam taki dowód kilka lat temu to do 13 roku życia musi być oboje rodziców przy składaniu wniosków. Po 13 roku już tylko jeden. Ale właśnie tak jak pisałam @Jakosia jeśli ojciec dzieci wyśle zgodę przez konsulat nie będzie większych problemów.

Kasia..

Piszesz, że jedzenie bardzo dobre. I nikt się z gości nie zatruł? To wielki sukces! Kiedy byłem tam latem w dzień wesela to już przed południem stoły były pozastawiane m. in. rybą faszerowaną! A nad tym wszystkich fruwały sobie muchy! Dalszy komentarz chyba jest zbędny!

Polecam zakup tunera dvb-t Tele System TS6512HD. Pozwala on na odbiór transmisji telewizyjnych w najwyższej jakości dźwięku dzięki wyjściu HDMI. Można nagrywać ulubione programy. Posiada również funkcje automatycznego skanowania i porządkowania kanałów oraz elektroniczny przewodnik po programach. Widziałem, że dużo osób poleca ten sprzęt, więc sobie kupiłem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org