Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POłączą siły... |
Witam, orientuje się ktoś o której godzinie jest dziś cyrk w łomży i w jakim miejscu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POłączą siły... |
znaleziono kota w okolicach rycerskeiej, czarno bialy. zadbany. a moze chce go ktos przygarnac?
|
|
gdzie można kupić szafkę pod akwarium 150 cm szer.?
|
|
W radiu mowili ze wylosowali okolo 2tys polakow na okolo 86tys zgłoszen wiec szansa byla nieco ponad 2% pewnie w tym roku bedzie podobnie.
|
|
A widzieliście jak tresowane są zwierzęta ?
|
|
Kwinto7 myślisz, że będą tutaj ceny okazyjne? Chyba nie wiesz jakie tam będą czynsze? A poza tym Galeria na Piłsudskiego świeci pustkami już od dawna. W firmowych sklepach też nie widać tłumów...
|
|
żeby chociaż kaplica była... :-)
|
|
Czy możecie mi powiedzieć jak wysłać zgłoszenie na taką loterię wizową?
|
|
Ja Polecam Wózki Peg-Perego!Używałam przy pierwszym dziecku-sprawdził się super,teraz drugie dziecko tez z niego korzysta!!!Wózek naprawdę był bardzo dużo używany i żadnej awarii,nie zawiódł nas!!!Cena też nie jest jakaś mocno wygórowana.Praktyczny,łatwo się sklada do samochodu,zajmuje niedużo miejsca po złożeniu!Gondola może służyć za łóżeczko,kołyskę ma nóżki w czasie wyjazdów nie trzeba się martwić o spanie dla malucha!Jest dużo modeli do wyboru tej firmy,w zależności od potrzeb!Ja Polecam Peg-Perego!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |