Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sami wyhodowali sobie te brunatną swołocz... |
parkuj jak chcesz, aby tylko w liniach :) olej to. W zimę będzie walka o miejsca parkingowe, ktoś sobie odśnieży i to jego miejsce będzie prawie do końca zimy. śmieszne buractwo ... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sami wyhodowali sobie te brunatną swołocz... |
Przepisy regulujące zasady uprawiania religii w szkole są nagminnie w szkołach łamane. Zdarza się, że w regulaminach szkół są bezprawne regulacje zmuszające rodziców-uczniów do składania oświadczeń negatywnych, a powinno być odwrotnie: http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,6198 Sam byłem nagabywany przez nauczycieli, nawet dyrektora na wniosek zakonnicy, by wytłumaczyć się dlaczego dziecko nie uczęszcza na religię (oczywiście kazałem im wszystkim skakać na drzewo), mało tego raz nawet sam ksiądz odszukał ucznia i wypytywał jakiego jest wyznania! Gdyby kościół rzetelnie uczył religii, a nie indoktrynował, ze szkół wychodziłoby mnóstwo agnostyków, ateistów i świadomych racjonalistów, bo wiedza najczęściej pozbawia ludzi naiwnej wiary, budzi refleksję i rozumny krytycyzm. Bardzo niebezpieczna dla religijnej wiary, jest rzetelna analiza Biblii i konfrontacja jej treści z dogmatami, praktyką i formą kościoła Rzymskiego, bo szybko okazuje się, że katolicyzm, ze wszystkich religii odwołujących się do Jezusa, z chrześcijaństwem-Pismem Świętym ma najmniej wspólnego, a najwięcej się tym ideom sprzeniewierzył. Zachęcam do czytania świeckich publikacji na temat religii i Biblii. Jest mnóstwo naukowych opracowań na temat Biblii, jej rodowodu, treści, sprzeczności wewnętrznej i zgodności-niezgodności z wiedzą historyczną, np. odkryciami archeologicznymi. rudy błazen z druhem
|
|
Na Śniadeckiego 2180001 rudy błazen z druhem
|
|
miałam robioną tama fryzurę na studniówkę i trzymała sie idealnie ;)
|
|
Do mestenio Gdybys stara pipo dokładnie przeczytał to co napisała olinka to byś głupot nie pisałao NIEMOWIE.
|
|
|
Bardzo proszę wszystkie osoby które dnia 1 września były na zabawie w Jeziorku o pomoc. Potrzebne są wszystkie wiadomości o Ani Domańskiej.Dziewczyna nie wróciła do domu z zabawy i nie kontaktowała się z rodziną.Bardzo proszę jeśli ktoś ja widział o kontakt z policją Rysopis zaginionej: wzrost 156 cm, średniej budowy ciała, twarz okrągła, włosy długi, proste, rude, oczy szare. W dniu zaginięcia ubrana była w czerwoną bluzkę z krótkim rękawem i dużym dekoltem, spodnie jeansowe niebieskie, buty czarne na koturnach.(zdjęcie Ani na głównej stronie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |