Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szkodliwy kato-fanatyzm |
Ponownie prosze o kontakt osoby oszukane przez ASO na venedzie. Instal udaje że tam nic sie nie dzieje. Bedę szedł do PIP a jak nie pomoże to gongi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szkodliwy kato-fanatyzm |
to jest akurat dziewczynka jesli ktos miałby jakies ubranka to prosze o kontakt.
|
|
tylko spytam... będziesz oklejał skuter czy 20 letniego rumpla?
|
|
kolczyki u chłopaka są już niemodne, zrób sobie tunel. kupić możesz na allegro są takie dla prawdziwych gangsterów -bling bling
|
|
www.jubilerpieciak.pl
|
|
Jeszcze raz przeczytałam Twoją wypowiedź kilka postów wyżej..To czyli po tej próbie samobójczej mąż się zmienił i teraz jest aniołem jak piszesz, dobrze zrozumiałam? A Ty nadal chcesz ją znaleźć i prać te wcześniejsze brudy..? Daj spokój, jeśli jest już dobrze to po co do tego wracasz, co Ci to da... Teraz baby nie patrzą czy ktoś ma rodzinę czy nie. Masz duże dzieci a są przypadki gdzie są malutkie i zawsze znajdzie się jakaś idiotka która wlezie w czyjesz życie z buciorami..Nie u Ciebie pierwszej i nie ostatniej..Jeśli to już BYŁO i MINĘŁO to nie rozgrzebuj tego..może ona już dawno zapomniała o Twoim mężu i ma drugiego..jeszcze nie daj Boże se o Twoim przypomni i nawiąże kontakt, a po co Ci to znów...??
|
|
Wiem, wiem jednak wolę wyjechać wcześniej i wcześniej wrócić.
|
|
jaka telewizja regionalna nagrywała te popisy kierowców może więcej będzie można zobaczyć niż na wyścigach
|
|
Jak najbardziej. Martwi mnie jednak frekfencja, nie zgłasza się dużo osób. Nieważne. Jakoś sobie poradzimy :)
|
|
ja raczej też;))
|
|
Chyba tak, bo raz że lokal do wynajęcia, a dwa jest wyprzedaż 50%...
|
|
kto skończył 3 będzie chwalił 3, kto katolika .... itd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |