Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZPR-pis w osobie Sasina chce kolejnego pomnika L.Kaczyńskiego. W Lublinie. |
POPIERAM.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZPR-pis w osobie Sasina chce kolejnego pomnika L.Kaczyńskiego. W Lublinie. |
No tak mniej więcej jarze o co biega:) Obejrzyj sobie w wolnej chwili film "ill Manors" Gostek też zadaję sobie takie pytania:) http://www.tekstowo.pl/piosenka,plan_b,ill_manors.html
|
|
Re: PZPR-pis w osobie Sasina chce kolejnego pomnika L.Kaczyńskiego. W Lublinie. |
na bawelnie to norma okropna dzielnica lomzy omijam szerokim lukiem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Co to za sklep i gdzie on jest? Do większości używaków w Łomży chętni czekają 2 godziny przed otwarciem. Widziałem to w maskaradzie i w "Ubierzemy wszystkich" nad sklepem Bodzio, Kontaktach, Szmizjerce itp. Nie wiem tylko co to za sens, skoro ktoś kogoś pchnie i i tak na jedno wychodzi. Ekspedientki jeśli to rzeczywiście prawda to przegięły pałę, każdy może z ciuchami i 3 godziny i 8 godzin chodzić po sklepie jak mu się tak podoba.
|
|
Tak samo jak znalezc odpowiednego faceta :)
|
|
Jeżeli czytacie to forum dajcie znać, naprawdę potrzebuję Waszej pomocy w pewnej kwestii.
|
|
Nie, za dużo hejterów chodzi o osobę trzecią nie chcę Jej mimowolnie w to mieszać akurat tu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |