Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Duda tak trzymać!! |
..."fiolkowaaa", podajcie e-meila jak możecie to podam wam namiary na osobę która robi zdjecia, a ja daje wam gwarancje zadowolenia. Zdjęcia które robi ta osoba naprawdę robią wrażenie, mają to coś............"duszę" Nie chodzi mi o reklamy czy antyreklamy, jest to moja subiektywna ocena pracy tej osoby. Wcześniej wypowiadałem się na temat kadrowania różnych uroczystosci, stoję za kamerą od wielu latek i miałem przyjemność współpracować z wieloma fotografami...., nie świadczy to że inni robią nie tak, również robią super foty, ale foty tej osoby szczególnie wpadły mi w oko..... ocenicie sami, każdy ma swój gust........ Pozdrawiam pro1501
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Duda tak trzymać!! |
tak... dziś bardzo chciałem zdążyć na czas wyjechałem 40 min przed i... blokada, przed rondem Poznańska-Wojska Polskiego stałem 20 min. mogłem sobie popatrzyć na pomarańczowych jaki mieli ubaw, że innych robią w głąba widać to było po ich uśmiechach Szkoda, że żądzą ludzie bez wyobraźni....
|
|
Re: Brawo Duda tak trzymać!! |
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |