Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polakom powinno wystarczyć jedno. Samo to że g.... wyborcze namawia aby na trzaska głosować. |
U mnie z płynnością nie ma problemu,wątrobę mam jak dzwon,świeżo badana.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polakom powinno wystarczyć jedno. Samo to że g.... wyborcze namawia aby na trzaska głosować. |
A co sie mogło stac ? Jak się leży na pediatrii do na pewno z jedna tylko chorobą :):) mario
|
|
Re: Polakom powinno wystarczyć jedno. Samo to że g.... wyborcze namawia aby na trzaska głosować. |
dla gadu gadu życzę powodzenia twoja opowieść jest smutna dlatego rada szukaj głową nie nadstawiaj zaraz dupy nawet gdyby bardzo chciał bo te szybkie znajdą na krutko a ty masz szanse na dłużej kobiety przyzwyczaili facetów że szybko mogą pobzykać i potem natrafią na inną i dzieci to widzą raz ten potem inny i tak samo będą postępować z inny kobietami i ich związki będą wyglądały tak samo i wasze córki będą pożucone --- jak to kiedyś ktoś mądrze napisał-- ---jak suka nieda to pies niedostanie--- czyli zbyt dużo jest suk
|
|
No Kajah to ty też napewno nie jesteś :):) Ty ,ale zobacz jak ją wyciągnęło w górę od tego mleka:)
|
|
Idę się szykować na mecz,jeszcze muszę rozdmuchać swoją wuwuzelę.No i po ten napitok do sklepu skoczyć.Mariolka będzie mnie na 2 godz. miala z głowy-:)
|
|
No to do zobaczyska maluszka przy kładzie :):):) A i Marioolkę odmnie pozdrów :) I powiedz że takie tańce jak ostatnio to juz się nie powtórzą :):) Kasia..
|
|
No to skoro ma świadka to pewnie sąsiad zaglądał do niej :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |