Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziurawe państwo PiSlamskie przecieka |
Szamba sa szczelne aż za bardzo przez co szybko się napełniają. Takie szambo ok 1000 litrów to ze 3 miesiące i pełne. Jak chcesz kupić takie szambo to uważaj na jednego cwaniaka co sprzedaje te zbiorniki, że niby z Radomia. Nie podam Ci jego nazwiska na forum. Jak chcesz to podaj maila to ci napiszę co to za jeden bo miałem juz z nim doczynienia. A teraz z tego co wiem to są jakieś kontrole odnośnie szamb. Jeżdzą po wioskach i sprawdzają szczelność.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziurawe państwo PiSlamskie przecieka |
Fakt faktem jeśli nie te pseudo flagi z biedronki za 5 zł to by było szaro a najlepsze to te flagi tyskie co nic wspólnego nie mają z flagą , dla tego taki wynik a nie inny , trochę to żenujące bo na wstępie remis z takim przeciwnikiem na otwarciu to nie ma co liczyć na jakieś ćwierć finały itd. jak przyjdzie się zmierzyć z Francją lub nawet słabą Anglią i wtedy ta żenująca przeróbka Waka Waka Euro Sraka będzie trafiona w nasze Biedronki Szmudy ...
|
|
Chelsea fajnie to ująłeś, ale ta biedronka trochę sprytniejsza od zawodników, bo gola strzela za każdym wejściem na antenę;)
|
|
KOLEGO JEDNO MUSISZ ZROZUMIEĆ ZE NA ULICY SIKORSKIEGO JEST MYJNIA A WEDLE PRZEPISÓW DOJAZD MUSI BYĆ ZAPEWNIONY . A NIESTETY JAK WIDAĆ DROGOWCY SIĘ POSTARALI ABY UTRUDNIĆ DOSTĘP NIE TYLKO MIESZKAŃCOM ALE I RÓWNIEŻ KLIENTOM MYJNI, WIEC MOŻE ZASTANÓW SIĘ KOMU TE ZDJĘCIA MASZ ZAMIAR CYKAĆ I KOMU W TEN SPOSÓB CHCESZ ZASZKODZIĆ. MYJNIA NIE PROTESTOWAŁA PRZECIW ROZWOJOWI MIASTA KTÓRE TERAZ TAK SKUTECZNIE BLOKUJE JEJ ROZWÓJ. JAK SADZISZ JAK ŚREDNI PRZEDSIĘBIORCA MA SIĘ UTRZYMAĆ GDY BLOKUJE MU SIĘ ŚRODKI DOCHODU? TYLKO DOBRA WOLA LUDZI ZE NIE POWSTRZYMUJE ICH TAKA TRUDNOŚĆ JAK ROZKOPANA DROGA, POZA TYM PO KONSULTACJI Z KIEROWNIKIEM BUDOWY OKAZUJE SIĘ ZE KLIENCI MYJNI JAK NAJBARDZIEJ MAJA PRAWO DO WJAZDU W TAKI SAM SPOSÓB JA MIESZKAŃCY CZYLI PO CHODNIKU.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |