Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polecam bolesne ale prawdziwe do prawdziwych Polaków patriotów |
to wyżej to do klamki ;) Pozdrawiam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polecam bolesne ale prawdziwe do prawdziwych Polaków patriotów |
To co jest w dużych miastach ,a nie ma u nas jeszcze, to powinno być w Łomży :)
|
|
Raczej nie polecam Astera ale lepszy może być ZESPÓŁ TENOR całe wesele grają NA ŻYWO wszyscy perkusista, gitarzysta(2) i klawiszowiec nic sie nie "dogrywa". Sa naprawde dobrzy. Grali np na imieninach u Magdy Gessler w Wiszących ogrodach nad Narwią. ;)Byłam na paru weselach są świetni ;)
|
|
Słuchaj zezowaty debilu. To, że jestem od Ciebie młodszy to nic takiego, ale to, że jesteś starszy, a na dodatek głupszy to już problem. Niestety Twój. Polecam Ci wizytę u psychiatry, bo z Twoją głową jest coś nie tak... I po co kopiujesz te tematy, taki niewyżyty jesteś? Widać nie masz nic większego na głowie niż "latanie" po forum i zbieranie wg. Ciebie "argumentów"... Człowieku ogarnij się, nie widzisz, że wszyscy Cie tutaj jadą? Jesteś uważany za totalnego idiotę, który dowartościowuje się gdy obraża innych... I nie wciskam się nikomu w dupę, bo nie mam po co, nie mam podobnych tendencji do Ciebie, czyli szukania przyjaciół w internecie. Weź rozbieg i zrób barana w ścianę, może Ci się coś polepszy. facmen
|
|
Górskie Ponikły Stok 20 18-312 Rutki pow. zambrowski woj. Podlaskie Piotr Łapiński tel. 501 677 959 Adresy e-mail: piotrlapinski86@gmail.com Teresa Łapińska tel. 509 093 103
|
|
uszkodzony:):) Lepiej być księgowym niż tak jak ty całe życie na kolanach bruk układać :):):) facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |