Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na tle innych krajów pomoc pis dla firm wygląda \"imponująco\" |
zezowaty ale nie wklejasz nigdy postów że masz problemy z oddawaniem moczu:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na tle innych krajów pomoc pis dla firm wygląda \\\"imponująco\\\" |
zezowaty damski bokser z ciebie:))) a ciekawe jak byś z liścia dostał i rozłożył się jak długi:))) Ale byś pewnie nie napisał KOBIETA MNIE BIJE:)))) "Pisałem ci , że szanuję TYLKO kobiety , które na to zasługują , a jak by co , to nie miałbym żadnych skrupułów by ci nie oddać , gdybyś naruszyła pierwsza moją nietykalność fizyczną . Nie zamierzam się z tobą spotykać i dalej dyskutować ."
|
|
mi sie zdaje ze chyba tez 100pkt jak do technikum
|
|
dziękuję :) w sumie to nie wiadomo ja też nie wiem jak to jest ale wydaję mi się, że też tak samo.
|
|
|
Autor: Chelsea (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-04-12 17:30 http://www.youtube.com/watch?v=rPR4WyOJpBo bardzo pasuje do dzisiejszych dobrych nowin __________________________________________________________ Jednak męczeństwo Jezusa nie poszło na marne I młodzież inna niż Pokolenie Rydzyka ... ...w przeciwieństwie do Arcy kapłańskiego pokolenia jp2 nie tylko wie co to znaczy "Ewangelia" - "Dobra Nowina" ale dobrze to rozumie czym Ona jest ... ... będąc świadectwem Tej Prawdy wobec której liturgicznie - religijnie zamęczono Krzyżem życie Boże i Jezusa który prawdę słowem przed nie tylko swoim narodem reprezentował na sposób Ludzki i Boski O czym to świadczy ...
|
|
... jak tam oblubienice ? KTO TU U WAS , KOMU ROWA LIŻE ? ... obie sobie nawzajem , czy na podmiankę ? podstarzałe LAWSTORANTKI !
|
|
W jakim sklepie dostane takie podkladki kolor czarny szary biały ? Dziękuje
|
|
o matko i córko - chyba się rozpłaczę, a co z tatusiem? Dlaczego nikt nie pisze co z tatusiem? Chyba się znów rozpłaczę.
|
|
Omania , a CO POWIESZ NA TO ? czy maruda nie jest ODRAŻAJĄCY , pewnie nie , bo to Twój GURU ! .................................................................................................................... Re: Umizgi zezowatego do marudy :):) Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 16-04-12 18:32 zezowaty z raqlanem zaczynaja sobie d...y lizac przeciwko smerfowi :):):):) I tak trzymcie chłopaczkowie a anie sie spostrzeżenie jak przejdziecie do lodziarni :):):) raqlan i co wtedy zrobisz z ta swoja cuchnąca czosnkiem włoszka ?? Na kogo się zdecydujesz ? Na zezowatego z próchnicą ? Czy na włoska lafirynde ?? ....................................................................................................................... JAK MOŻNA BYĆ TAKĄ OBŁUDNĄ jak Ty Omanio ? ... marudzie wolno , bo jesteś członkiem jego fan clubu i należysz do grona - towarzystwa wzajemnej adoracji .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |