Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozytywne skutki wirusa, - niektórym totalsom chwilowo wraca rozum. |
Co boli cię to stary DURNIU , niewygodne , co ??? Nawet , jakbym coś powtórzył czy skopiował , to SAM SIEBIE , a ty potrafisz tylko robić wklejki z netu , czy to wstawiać jakieś dziecinne obrazki lub filmiki , bo jak sam napiszesz parę słów , to zawsze bzdury . . Podnosi się ciśnienie , co ? tracisz zimną krew !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozytywne skutki wirusa, - niektórym totalsom chwilowo wraca rozum. |
Omania jak Ci coś nie pasi to nie czytaj , nikt Cię nie zmusza . Najlepiej to dać sobie na głowę nasrać , co ? Popatrz co i jak pisał wcześniej Twój GURU maruda , ... jemu wolno , bo jesteś członkiem jego fan clubu i należysz do grona - towarzystwa wzajemnej adoracji . A co do Twojej inteligencji Omania , pozwól , że teraz zamilczę , JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? jak maruda : Umizgi zezowatego do marudy :):) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=510058&t=510058 maruda jest tu bardzo miły i sympatyczny , prawda Omanio ? NIE INTERESUJE MNIE TWOJE ZDANIE !
|
|
Widzisz psychoułomku czym sie róznimy??? Nawet nie potrafisz niczego od siebie wymysleć ,tylko moje powalające ciebie z nóg cytaty powtarzasz i odwracasz je jako swoje :):):) No ale czewgo sie spodziewać po kims kto teczke psu do budy wrzucał :):):)
|
|
JAK MOŻNA BYĆ TAKĄ OBŁUDNĄ jak Ty Omanio ? ... marudzie wolno , bo jesteś członkiem jego fan clubu i należysz do grona - towarzystwa wzajemnej adoracji . ... no chyba , że nie widzisz w tym nic złego ? WYBIÓRCZA MORALNOŚĆ !!!
|
|
marudo , tobie pluć w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! NIE MASZ ZA GROSZ HONORU I AMBICJI !!! napisałem ci wcześniej : "maruda , jakbyś miał odrobinę ambicji i HONORU , to byś przytoczył mój post GDZIE tak napisałem , jak podle i kłamliwie mi wmawiasz , stary BARANIE !!! Ja operuję TYLKO faktami , a z faktami się nie dyskutuje , choć wiem , że są dla ciebie niewygodne . Za każdym razem unikasz sedna sprawy i zawsze zaczynasz coś bredzić na jakieś tematy oderwane od sprawy . NIGDY nic mądrego i MERYTORYCZNEGO nie napisałeś , sama DZIECINADA . " ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada ! Podaj przykład , cytat GDZIE i KIEDY powtórzyłem twoje " powalające ciebie z nóg cytaty " , MASZ URONIENIA stary DURNIU . PRZYKŁAD ? ... pluć ci w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada !
|
|
ty zezowaty:):) Ciebie to juz apopleksja widzę bierze z tej wściekłości bo sam juz nie wiesz co wypisujesz:):) Ja do niego o chlebie a ten cymbał jakieś wypierdy kopiuje :):) ehhh zezowaty, psa swojego puść do kompa to mądrzej od ciebie będzie pisał :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maruda , co GŁUPIO ci się zrobiło i teraz odwracasz kota ogonem ? PS : Co do zwrotu " Nie trać zimnej krwi " , który to JA PIERWSZY tu użyłem , ( mam odszukać temat , post , datę i godzinę - chcesz faktów ? ) ... to co nie stać cię na samodzielne myślenie i napisanie czegoś od siebie , tylko MNIE kopiujesz i powtarzasz ?
|
|
ja z chęcią :):) Zawołaj jeszcze zezowatego i zaraz umalujemy ten temat :):)
|
|
aaa to tylko wpłaciłeś :):) rudy błazen z druhem
|
|
w Kryształowym Dworze 150/os
|
|
tzn zadna rewelacja a i taki sam *** pewnie jak i ja teraz u takich dwoch pracuje a jak tam kierowcy maja nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gdzie jeszcze będę bombardowany informacjami na temat tej osoby? .....
|
|
Konferencje wprowadzające są w poniedziałki i patki o 20.00 http://www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |