Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiec poparcia dla deformy sadów. |
Cześć. Orientujecie się gdzie w Łomży można zrobić kurs na PJ kat. A? Wiem, że w OSK Kamiński kosztuje 850pln, ale może jest gdzieś taniej. Z góry dzięki za odpowiedź. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiec poparcia dla deformy sadów. |
taniej ? hmmm to nie znaczy dobrze :) facmen
|
|
legionow 135c jest bardzo duzy wybor
|
|
o siemano Obelinnks :) ups jak tam z rana ??? :):) rudy błazen z druhem
|
|
u mnie de best Borys-50
|
|
tato kup rowerek taki jak ma felek :) felek ma rowerek a ja nie mam nic :(
|
|
dzienne czy zaoczne?
|
|
fajno :) marudo domyślam sie o co chodzi , teraz to już nie zazdroszczę tobie :) facmen
|
|
ten to potrafi się ustawić, wypić ma co posiedzieć z kim a my marudo jak te sieroty Omania albo z cichym albo u robcia heh, trza nam marudo chyba trochę fajansu nazbierać i choć jakie patykiem pisane tzn. mamrota zakupić to kompanija do nas przybędzie
|
|
o wilku znam a jeżeli chodzi o koze ??? no nie znam :) rudy błazen z druhem
|
|
Oszszszsz !!!!!!!!!!!! kurnasz !!!!!!!!! Widziałes Obi ?? Razem z cichym nam Omanie zbałamucili :(:(:(:( Mało im szklany było to jeszcze baryłke obrabiac zaczęli !!!!! :(:( Nie mamy szans Obi przy takiej przewadze napitków:(:( Ja sobie odpuszczam , poczekam az im moce z głów wyparuja :):) to i Omania na oczka przejrzy i zacznie do nas czulej sykac :):):)
|
|
Ok. to jak mozemy sie umowić na sobote bym do Ciebie podjechał lub na neutralnym gruncie jezeli to problem.
|
|
na grzyby :)
|
|
Leonczak Hipokratesa
|
|
ziomek09... możesz w ogóle nie pracować, jaki problem? Najlepiej zapisz się do PiS to dadzą ci 14.000 zł dożywotniej emerytury (netto!) co miesiąc. I to już od 40 roku życia... (14.000 zł netto miesięcznie), za taką kasę wypasiesz się tak, że z trudem zmieścisz się w kadr kamery... Nie wierzysz?
|
|
Pamietajcie jedno kazda galeria to pozbawienie w miescie miejsc pracy,to smierc dla miasta i spoleczenstwa danego miasta.Lomza juz wyrok podpisala na siebie za 5-10 lat beda tylko pustki w tym miescie,bedzie o 20tys ludzi mniej w tym miescie,handel drobny padnie a ludzie beda za chlebem chodzic,wspomnice moje slowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |