Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielka Brytania już wolna |
Martusia i pamiętaj ,żeby wiek osadu byl dużo młodszy od Ciebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielka Brytania już wolna |
Ja nie ,bo jestem jeszcze na takie sprawy za mały.Może jek podrosnę ,to kto wie?
|
|
marudo żebyś wiedział że nie bo nie jestem budowlańcem! Ale chodzi o to że firma się rozwija a idź spytaj czy kogoś do pracy przyjmą! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj! http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
Ja jedynie mogę pomóc w jego napełnianiu.
|
|
hahahahahah kochany do tego to ja mam ochotnikow:P
|
|
Wystarczy wyciągnąć odpowiednie wnioski z naszych odpowiedzi.
|
|
hm ksiazeczke medyczna trzeba bo Pani stawia piekne 1 w ksiazeczce co oznacza ze jestes zdolny do pracy ; )
|
|
w kioskach nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziecko...a gdzie Ty szukasz pomocy,porady? na forum,gdzie siedzi banda idiotów i się dobrze bawi Twoim nieszczęściem,krzykiem,wołaniem ?? Po prostu idź do kościoła i zapytaj,wcale nie musi to być sobota.Myślę,że każdy dzień tygodnia będzie dobrym dniem w Twoim stanie(ciąża). Powodzenia-;)
|
|
Nitka92 a może po prostu posłuchaj rodziców,na pewno nie chcę dla Ciebie źle.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dziś się kręcił..... ale pewnie to jakieś próby robią...
|
|
kolezanko potem bedziecie sie rozganiac. zapytaj paplika on ci poradzi co w tej kwesti zrobic. albo mr andrzej on tez zawsze dobrej rady udzieli. to nic ze sa pedalami ale znaja sie na zreczy
|
|
Wszystkie biura sa dobre,ale zalezy co chcesz kupic?targowac sie zawsze mozna.No ale jesli chodzi o sprzedasz to w dzisiejszych czasach nic niesprzedasz,no chyba ze za bezcen to moze ktos kupi,nieruchomosci sie juz skonczyly nic sie nieoplaca,ani kupic ani sprzedac.
|
|
wchodze sobie na motoallegro wpisuje pokaz z lomzy i co widze uuuuuuu wsamej lomzy jest na opchniecie ponad 600 samochodow osobowych a z tego co widac na ulicach gro samochodow jest z karteczkami i niema ich na allegro nasuwaja sie wiec 2 tezy albo podniosla sie przedsiebiorczosc spoleczenstwa i co druga rodzina handluje w lomzy samochodami albo zaczynamy powoli pozbywac sie skarbonek i inwestujemy w dobre buty jedno czy drugie za dlugo tak nie pociagniemy w miescie opartym na samym handlu
|
|
wogole jak dla mnie kazde jedne biuro to porazka wystarczy spojrzec na ich oferty z ktorych nic nie wynika gdy lokalizacja jest nieciekawa niema zadnego zdjecia z zewnatrz pokazywane jest tylko to co sie nadaje do pokazania nigdzie niema podanej lokalizacji sa jakies glupie teksty typu przy ruchliwej ulicy albo w centrum miasta jako potencjalny klient gdy wchodze na ich strone chcialbym nie tracic czasu na chodzenie i rozczarowywaniu sie tym czy tamtym brakuje biura gdzie wszystko bedzie w sposob normalny i przezysty ukazany faktyczny stan nieruchomosci i jej lokalizacja
|
|
Nie dostrzegasz że to się spełniają obiecywane cuda Tuska. Na nic samochód jak do garnka nie ma co włozyć. Zaczynamy równać do Koreii, tylko szkoda że północnej.
|
|
Sprzedam, ale tanio :)
|
|
poczekajmy jak powstaną 2 duze galerie, i czesc zysku wyparuje z Łomży do wlascicieli tych galerii, a sklepy(np. PSS i sklepiki lokalne padną). Wtedy bedzie WOW...
|
|
czekasz z tydzień góra dwa ale najlepiej zastanow się dziewczyno co ty robisz tak na łapu capu czy nie lepiej poczekać niż się puzniej rozwodzić???no chyba że nie masz wyjścia i tylko ten cię zechciał to powodzenia
|
|
|
ja korzystałem z usług nolusa, jak dla kupujących wtedy była najniższa prowizja w porównaniu do innych biur łomżyńskich rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |