sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielka Brytania już wolna

Martusia i pamiętaj ,żeby wiek osadu byl dużo młodszy od Ciebie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielka Brytania już wolna

Ja nie ,bo jestem jeszcze na takie sprawy za mały.Może jek podrosnę ,to kto wie?

marudo żebyś wiedział że nie bo nie jestem budowlańcem!
Ale chodzi o to że firma się rozwija a idź spytaj czy kogoś do pracy przyjmą!

www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj!
http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę

Ja jedynie mogę pomóc w jego napełnianiu.

hahahahahah kochany do tego to ja mam ochotnikow:P

Wystarczy wyciągnąć odpowiednie wnioski z naszych odpowiedzi.

hm ksiazeczke medyczna trzeba bo Pani stawia piekne 1 w ksiazeczce co oznacza ze jestes zdolny do pracy ; )

w kioskach

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Dziecko...a gdzie Ty szukasz pomocy,porady? na forum,gdzie siedzi banda idiotów i się dobrze bawi Twoim nieszczęściem,krzykiem,wołaniem ??
Po prostu idź do kościoła i zapytaj,wcale nie musi to być sobota.Myślę,że każdy dzień tygodnia będzie dobrym dniem w Twoim stanie(ciąża).
Powodzenia-;)

Nitka92 a może po prostu posłuchaj rodziców,na pewno nie chcę dla Ciebie źle.

Treść jest ukryta

dziś się kręcił..... ale pewnie to jakieś próby robią...

kolezanko potem bedziecie sie rozganiac. zapytaj paplika on ci poradzi co w tej kwesti zrobic. albo mr andrzej on tez zawsze dobrej rady udzieli. to nic ze sa pedalami ale znaja sie na zreczy

Wszystkie biura sa dobre,ale zalezy co chcesz kupic?targowac sie zawsze mozna.No ale jesli chodzi o sprzedasz to w dzisiejszych czasach nic niesprzedasz,no chyba ze za bezcen to moze ktos kupi,nieruchomosci sie juz skonczyly nic sie nieoplaca,ani kupic ani sprzedac.

wchodze sobie na motoallegro wpisuje pokaz z lomzy i co widze uuuuuuu wsamej lomzy jest na opchniecie ponad 600 samochodow osobowych a z tego co widac na ulicach gro samochodow jest z karteczkami i niema ich na allegro nasuwaja sie wiec 2 tezy albo podniosla sie przedsiebiorczosc spoleczenstwa i co druga rodzina handluje w lomzy samochodami albo zaczynamy powoli pozbywac sie skarbonek i inwestujemy w dobre buty jedno czy drugie za dlugo tak nie pociagniemy w miescie opartym na samym handlu

wogole jak dla mnie kazde jedne biuro to porazka wystarczy spojrzec na ich oferty z ktorych nic nie wynika gdy lokalizacja jest nieciekawa niema zadnego zdjecia z zewnatrz pokazywane jest tylko to co sie nadaje do pokazania nigdzie niema podanej lokalizacji sa jakies glupie teksty typu przy ruchliwej ulicy albo w centrum miasta jako potencjalny klient gdy wchodze na ich strone chcialbym nie tracic czasu na chodzenie i rozczarowywaniu sie tym czy tamtym brakuje biura gdzie wszystko bedzie w sposob normalny i przezysty ukazany faktyczny stan nieruchomosci i jej lokalizacja

Nie dostrzegasz że to się spełniają obiecywane cuda Tuska. Na nic samochód jak do garnka nie ma co włozyć. Zaczynamy równać do Koreii, tylko szkoda że północnej.

Sprzedam, ale tanio :)

poczekajmy jak powstaną 2 duze galerie, i czesc zysku wyparuje z Łomży do wlascicieli tych galerii, a sklepy(np. PSS i sklepiki lokalne padną). Wtedy bedzie WOW...

czekasz z tydzień góra dwa ale najlepiej zastanow się dziewczyno co ty robisz tak na łapu capu czy nie lepiej poczekać niż się puzniej rozwodzić???no chyba że nie masz wyjścia i tylko ten cię zechciał to powodzenia

http://youtu.be/YlUKcNNmywk

ja korzystałem z usług nolusa, jak dla kupujących wtedy była najniższa prowizja w porównaniu do innych biur łomżyńskich

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org