Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto przyczyna ułomności naszego ślepca |
tutaj ,ze zyjesz i bedziesz na swieta ! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto przyczyna ułomności naszego ślepca |
Witam Czy w Łomży jest sklep pszczelarski lub ogrodniczy, w którym kupię węzę pszczelą. Wiem, że przez internet można kupić ale mi nie potrzeba jej dużo, dlatego nie chcę nie potrzebnie wydawać na przesyłkę. pozdrawiam moTek
|
|
tak na WZG-sach tam masz sprzedaż i serwis 2 w 1 :) ul Towarowa 25 mogę podać Ci nr telefonu 86 211 14 08 polecam
|
|
tzn tak tak maszyna jest w 100% sprawna podaje meila mariusz99710@wp.pl
|
|
Jestem zainteresowana kupieniem rowerka dla 3 letniej dziewczynki najlepiej 16 cali,prosze o kontakt na meila klus89@o2.pl
|
|
też oddałem 10 głosów. trzeba odświeżyć stronę i przwinąć można i oddać swój głoś. Łatwo i prosto ,więc głosujmy:)
|
|
A jak dla mnie jest to kryptoreklama, zobaczcie ile postów napisał Orzech...
|
|
no krypto krypto ale zeby nie ona to nie mialbym poejcia ze jest tam jakas kebabownia :D
|
|
... jak w temacie halowki, do biegania czy tez turfy czy sa w Lomzy ?? Bardzo dobre buty w bardoz dobrej cenie ktos gdzies widzial ?
|
|
" zezowate szczęscie " Czy Ty często wierzysz w takie bajki?? To coś w stylu takich przedwyborczych obietnic "by żyło nam sie lepiej", nie zobaczysz ani grosza z tej kasy. Powstanie nowa galeria, ale kto w niej będzie kupywał?? Przecież w Łomży nie ma pracy, a każdy kombinuje jak może. Bedzie Real czy Carrefour...fajnie. To teraz porównaj ceny z tych wielkich hipermarketów do innych sklepów. Sa aż tak duże? Na wielu produktach hipermarkety maja przebitki. Wszystkie te koncerny to zagraniczne korporacje, które są tam zarejestrowane..podatków z tego nie zobaczysz, jezeli o nie tak walczysz. Po za tym tak jak wspomniał "nonfallus", po co pchać galerie w głąb miasta skoro jest tyle terenów na obrzeżach. Ty samym poszerzalibyśmy miasto. Religii i Kościoła w to nie mieszaj, bo to jest oddzielny temat. Ja nie jestem przeciwny budowania galerii, ale nie w takim miejscu i nie w tym czasie. Priorytetem według mnie jest firma produkcyjna z prawdziwego zdarzenia. Popatrz na Zambrów..niedługo będziemy mówić Łomża koło Zambrowa, a nie Zambrów koło Łomży. ..jeżeli chcesz porozmawiac to daruj sobie wyzwiska.. :) rudy błazen z druhem
|
|
mały :) Pieknych kobiet nie wypada pytac :):):) A Masumi ?? mrrrrrrr , jeszcze mnie trzyma jej słodki smak :):)
|
|
A jak się obudziłeś to pewnie jeszcze berło w ręku trzymałeś? -;))
|
|
mały nie przeginaj !!!! :):):)
|
|
moj dZiadek zbiera takie rzeczy i jest zainteresowany. a ile chcesz za nia??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |