Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Układy komżyńskie |
Czy Łomża tez się włącza do protestu??? http://twojepaliwo.pl/przebieg-akcji-miasta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Układy komżyńskie |
ooo słońce wyszło , będzie cieplo .. :) STRANSKY
|
|
Re: Układy komżyńskie |
Obelix z tego typu ludżmi chcesz dyskutować : Autor: kmetels (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 18:44 Mam pytanko - sąd zamienił mi grzywnę na prace społeczne w MPGKiM... ktoś już to przerabiał ? I co się tam robi ? Autor: kmetels (---.elomza.pl) Data: 23-07-11 19:31 Nie chce mi się latać po sympatiach i innych fotkach ... chcę mieć dziecko z normalną kobietą i dodam że nie jestem zdesperowany :) - kmetels , kto poważny zakłada takie tematy , pustak , dzieciak z gimnazjum który gdzieś narozrabiał i nie śmierdzi groszem na grzywnę , niezaradny DESPERAT , który nie radzi sobie w realnym życiu ! czy : Autor: Matthew (---.elomza.pl) Data: 18-03-12 10:04 Zezowatemu szczęście jest wszędzie, komentuje wszystko i z tego co czytałem tutaj, ma dziecko z AndyC. :) - no jak Matthew robił za materac , to " dobrze " słyszał/a , tylko może jak mu/jej sprężyna przy.....a w ten pusty łeb to się coś pomieszało
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |