niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy temat dla Zuźki: Euro

Maciek, śmierć kliniczna? To nie to samo. Na początku może i widzisz tunel ze światełkiem w tunelu, ale potem już go nie ma i jest tylko tunel bez światła... :)

W mózgu zachodzą pewne zmiany na skutek czego wytwarzane są pewne substancje jak np. ekstaza (chyba :). Zachodzące zmiany w mózgu powodują właśnie te "zwidy". Dlatego większość osób, które doświadczyły śmierć kliniczną widzą tunel... ze światłem na końcu :) O tym także można poczytać.

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy temat dla Zuźki: Euro

Ponieważ cytaty podaje się ze źródłem, wyręczę Maćka- artykuł pochodzi z najnowszego numeru "Wiadomości Łomżyńskich".

Czyli te niedotlenienie przenosi człowieka w inny stan duchowy mam rozumieć?

Przedmowa w/w książki. Proszę przeczytać opinie ludzi uczonych w piśmie i medycynie.

Pozdrowienia

TPSA to **** był, jest i będzie..

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

TAK MI SIĘ WYDAWAŁO ALE NIE WIEM BO JUZ TAM DAWNO NIE BYŁEM Z 8 LAT TAK OD ŚLUBU HEHEHEHEHE

Jeśli ktokolwiek tam był to niech napisze co i jak się wydarzyło, ile ludzi było i jak się jeździło :D(się rymnęło)

Ptysiu!!! Zastanów się,czy babcie czytają wiaqdomości w Internecie???? Złóż życzenia może dając takowe do "Głosu Katolickiego", albo "Niedzieli".
Albo od razu do tv "Trwam".

100 100 100 lat dla wszystkich babć.. To najwspanialsze kobiety na ziemi. Doceniajcie je. Ja nie mam juz żadnej.

Zbych

Tommeknet: "Czyli te niedotlenienie przenosi człowieka w inny stan duchowy mam rozumieć?".
- Tak Tomeczku. Tak się przynajmniej wydaje tym ludziom po przebudzeniu...

Temat nie dla Ptysia.

Kilka porad dla dorosłych i trochę młodszych mężczyzn jak poznać miłosne tajemnice kobiety i jak postępować przed, w czasie i po zakończeniu sexu.

Kobieta jaka jest, każdy widzi: za każdym razem inna. Zrozum prawidłowości rządzące ich światem i wykorzystaj je, by wasz seks był jeszcze lepszy. Oto ściąga w porządku alfabetycznym. Dzisiaj litery A i B.

Kiedy jesteś z kobietą, musisz być wyczulony na sygnały, jakie wysyła. Wszystkie wskazówki masz dosłownie pod nosem, trzeba tylko zwracać uwagę, na co i jak ona reaguje.

Antykoncepcja

Nie ma dziś już chyba dziewczyny na poziomie, która nie przykładałaby wagi do antykoncepcji. One oczekują, że weźmiesz czynny udział w planowaniu zabezpieczenia przed ciążą. To ich test na Twoją dojrzałość do trwałego związku.
Rada: Pierwszy zapytaj, jak będziecie się zabezpieczać. Zawsze miej w pogotowiu prezerwatywy. Jeśli zdecyduje się na jakąś inną metodę, zaoferuj częściowe jej sfinansowanie. Dobra antykoncepcja to gwarancja, że będzie kochać się z tobą częściej i chętniej.

Biust

Bywa powodem chluby, ale znacznie częściej - kompleksów i zawiści. A to za mały, a to niesymetryczny, a to obwisły, a to z rozstępami... Brodawki zawsze mogłyby być większe lub mniejsze... Znasz pewnie te teksty. Przygotuj się do tej wrażliwej kwestii, jeśli nie chcesz, by wasz seks odbywał się wyłącznie po ciemku lub pod kołdrą.
Rada: Nigdy, przenigdy nie krytykuj jej biustu i nie porównuj do innych. Lepiej też by było, żebyś przy niej nie gapił się w dekolt innej. Na podstępne pytania odpowiadaj dyplomatycznie: "Twój biust jest dokładnie w moim guście". Zawsze zatrzymaj się na nim podczas gry wstępnej i jeśli tylko przejdzie ci to przez gardło - komplementuj.

Jutro kolejne słowa: całowanie i defloracja.

Pozdrowienia.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Odnosze sie do wypowiedzi Kefas ---"Nie chcesz wizyt, nie przyjmujesz i tyle.
Nie chcesz dawać, nie dajesz." uwazam ze ma to duze znaczenie postaraj sie cos pozniej zalatwic w parafi np slub i zobaczymy?? jesli chce brac slub w kosciele bo tu sa wolne terminy a nie u braci kapucynow?? bo tam czekac tzreba. Sytuacja z zycia wzieta porostu ksiadz ci odmowi i sam sie o tym pzrekonalem wiec nie mow mi ze to nie ma znaczenie tzn problemu bo taki ksiadz jelsi mu nie dasz bo nie chcesz zapisuje cie i wtedy jestes w ich paierach taka jest prawda

hhe a co polską kamasutrę czytasz:P? a swoją drogą to ja się wychowywałem wśród 3 starszych ode mnie sióstr i cosik niecoś wiem:) no a tak naprawdę to mądrze gadasz-dać mu wódki:)

Zbych

Może ten oto adres troszkę pomoże. http://www.rozklady.com.pl/index.php

Współczesna eshatologia niestety nie ma wspólnego i precyzyjnego poglądu na temat życia po śmierci.Kultura masowa skupia naszą uwagę na rzeczach doczesnych (carpe diem). Życie po śmierci jest tematem komercyjnym, tematem książek, filmów, których celem jest zaciekawić odbiorcę ale nie przerazić!
Życie wieczne jest kwestią wiary.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org