Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ak myślicie , gdzie teraz wyląduje ruda Benia ? |
przerażające .... :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ak myślicie , gdzie teraz wyląduje ruda Benia ? |
Biess nie warto dyskutować;-)Daj sobie spokój.
|
|
Kto chce niech czyta , teraz na potwierdzenie moich słów - Autor: miriamjan ; Autor: miriamjan (---.1and1.pl) Data: 25-02-12 20:46 zezowate szczęscie Jacek nie kompromituj się obiecałeś mi małżeństwo i teraz się wycofujesz Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Autor: miriamjan (82.192.79.---) Data: 27-02-12 01:01 nie ruszaj ta mego chłopa dziecko zrobił a alimenty kto będzie płacił?? jaka go pobijeta / Mi nic nie gadał Jacek ze ma zone i dzieci na utrzymaniu.... TEMAT Re: kryzys w lomzy na nieruchomosci Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 19:54 oborę zawsze od 60 latka zeza można kupić. Alimenta przynajmniej dziecku da. TEMAT : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku Autor: miriamjan (---.kasserver.com) Data: 27-02-12 18:22 Próbujesz się z panami zabawiać dziecko nie ma co jeść a ty z panami się zabawiasz zboku NADGORLIWOŚĆ JEST GORSZA OD FASZYZMU JACEK Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:33 robciu zostaw jacka w spokoju zezuł heterykiem. Jesteś zostaw mojego kochanka w spokoju,, Co? Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:43 saguaro nie mów że konkurujesz z kobieto o alimenty? Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:44 Odczep ta się od Jacka zezola Proszę was LUDZIE Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:50 Ja wam dam jak alimców nie zapłaci przez was!!!! Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:55 To je temat o alimcach wic o cisze prosze!!!!!!! Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:57 To je temat o alimcach wic o cisze prosze!!!!!!! WESTA SIE NA SPKUJ Autor: miriamjan (---.kasserver.com) Data: 27-02-12 19:40 Z Czarnkowa ojciec jest:))) ??????? Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 19:48 Cisza być to temat o alimentach. Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 20:00 idzta spać co was alimenta interesują??? Autor: miriamjan (---.surfert.nl) Data: 27-02-12 22:49 zezolu jacku z kobieto zrobiłeś dziecko niedziwne że Monika dała ci po ryju a Natalia cie nie nienawidzi. Re: Doradzca Podatkowy egzamin ! Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Data: 27-02-12 18:59 JAK ODZYSKAC ALIMENTA OD CHLOPA ??? Re: co sądzicie o takiej opiekunce Autor: ktoś15 (---.elomza.pl) Data: 27-02-12 21:39 Martuchna , pan Andy C ,wspominał że niezla paszteciara z ciebie. Dieta się kłania. To ja już nie chce wiedziec jak ty wygladasz. Podobno jarasz jak smok, przy dzieciach klniesz pijesz itd. Matka z ciebie żadna. Podobno dzieci same musza obiady sobie gotowac. A i jeszcze jedno Andy C wspominał coś że lubisz dziewczynki. To prawda?? Nie Pozdrawiam Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 27-02-12 23:04 Martuchna no zobacz kolejny marny prowokator się znalazł! Autor: miriamjan (---.surfert.nl) - Autor: miriamjan Data: 27-02-12 23:30 ktoś15 matki i ojca moherów musisz słuchać:)))) bo ja tego słucham mimo 70 lat:)))) http://www.youtube.com/watch?v=ikr0ljg9qLc Re: SKANDAL !!!!!!!!! Autor: miriamjan (---.surfert.nl) Data: 29-02-12 17:22 zezolk jacusi czochranie bobra przed koputerem cały dzionek nazywasz pracą . naucyles sie kilka slow mondrych bo ciezona do mniasta przywiezie taki z ciebie gagulator. Re: KRYPTOREKLAMA na forum Autor: miriamjan (---.surfert.nl) Data: 02-03-12 17:11 zezowatku obsrałeś się i piszesz że inni śmierdzą. Ciekawy temat : Jacek zezolu spłać alimetnty zboku - - Autor: miriamjan = Andy C . http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=491640&t=491640 Niniejszym dementuję oskarżenia Andzi c , posądzające mnie o ojcostwo . Ten PSI POMIOT nie mógł zaciążyć , nieuk widocznie nie wie , że ORALNIE jest to niemożliwe . Może jakiś PIES go je.bał ? jak CIUL leżał naćpany pod budą i nie pamięta a teraz szuka ojca dla swego miotu . Żałosny jesteś BURAKU wypisując takie paszkwile . Czytając twoje posty , to od razu jestem za eutanazją , takich gminnych Romeo , niespełnionych Don Juanów . PS: Ciąg dalszy nastąpi , przygotuję konkrety i udowodnię , że - Autor: miriamjan = Andy C .
|
|
Witam, jadę w niedzielę w godz.17-18 do Warszawy. Mam 3 wolne miejsca. Więcej info pod nr tel. 501-341-975. Sars
|
|
Omanio masz rację.... :) nie warto :)
|
|
No i masz FAKTY : Autor: Andy C (---.kolno.vectranet.pl) Autor: Andy C (---.vectro.com) Autor: Andy C (---.net) Autor: Andy C (---.org) Autor: Andy C (---.ovh.net) Autor: Andy C (176.31.202.---) Autor: Andy C (217.98.4.---) TERAZ : Autor: miriamjan (---.kasserver.com) Autor: miriamjan (---.artnet.pl) Autor: miriamjan (---.1and1.pl) Autor: miriamjan (---.surfert.nl) Autor: miriamjan (82.192.79.---) A TERAZ NAJISTOTNIEJSZE , DOWÓD NA POTWIERDZENIE FAKTÓW !!! ! Re: Czy wierzycie w prawdziwą przyjażń między mężczyzną a kobietą ? Autor: Andy C (---.1and1.pl) Data: 25-02-12 17:31 zezozlku wyciągnij wtyczkę z neta i poświeć życie swojej rodzinie:))) buduj swoją wirtualny świat który i tak nie a wpływu na czyjeś realne życie:)) więc se pisz co chcesz a twoje komentarze ludzie w realu i tak mają gdzieś:)) Autor: miriamjan (---.1and1.pl) Data: 25-02-12 20:46 zezowate szczęscie Jacek nie kompromituj się obiecałeś mi małżeństwo i teraz się wycofujesz. PRZECZYTAĆ UWAŻNIE , TE DWA POSTY , ZBIEŻNOŚĆ NIE BUDZI WĄTPLIWOŚCI , TA SAMA OSOBA , ADRES IP , TEN SAM !!! Autor: Andy C (---.1and1.pl) = Autor: miriamjan (---.1and1.pl) PS: andzia c , ciekawe pod jakim nowym nickiem teraz się objawisz ?
|
|
zezuś a czemu ty tak się nerwujesz ??? daj spokój warto ???
|
|
martuchnam nie ucz ojca dzieci robić ! przeczytaj DOKŁADNIE to co napisałem , przeanalizuj chronologię , daty , godziny , IP , itp ... czytaj ze zrozumieniem tekstu ! napisane wyżej : KTO chce niech czyta .
|
|
Pani Magda Kaminska . Robi cudne filmy ze slubu . 604 510 506.
|
|
zezuś :):) Bądź mądrzejszy , odpuśc wszyscy wiemy ż to ten sam idiota:) Nie bądź taki jak on BĄDŹ FACETEM !!!
|
|
Miesiąc temu mój mąż poznał kilka lat młodszą od siebie rozwódkę z dzieckiem.. Okazało się ze non stop utrzumują kontakt poprzez smsy twierdząc że łaczy ich tylko przyjaźń... Moim zdaniam coś takiego prowadzi tylko do jednego..( wiadomo do czego... ) Co myślicie na ten temat? Czy taka przyjaźń między żonatym facetem ( trzydziestolatkiem ) a dwudziestoośmioletnią rozwódką z dzieckiem jest groźna..? Czy mam to tolerować i nieczego się nie domyślać..? Zabroniłam mężowi kontaktu z tą "przyjaciółką" bo cenię sobie uczciwość i lajalność i moim zdaniem taka przyjaźń do niczego dobrego by nie doprowadziła... Ale mąż bardzo sie do niej przywiązał i rozpacza z tego powodu że ja mu zabraniam utrzymywać tą znajomość...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Edvajzer wiem że to są delikatne sprawy ale jesteśmy tu aninimowi i na wiele fajnych rzeczy można tu pogadać...nie mam komu o tym powiedzieć - jak powiem koleżance to plotek narobi a jak powiem rodzicom to zaraz będzie afera itp.... Moze ktoś z własnego doświadczenia powie co sądzi o takiej sytuacji....
|
|
U mnie Pan Artur akurat wesela nie nagrywał, ale przerabiał różne pliki muzyczne, bardzo fajny i konkretny człowiek. Polecam!
|
|
_maly_ no co ja Ci zrobiłem , o sprzęt zapytać nie można ?
|
|
Myślę że tam na pewno nie będzie problemu,przejdź się i porozmawiaj;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ależęś mniał poprafkie to jusz nie piszsz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |