Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisie prawo |
To zależy, czy staż z UP, czy przez UP, ale z Unii. W tym drugim przypadku dają 100zł więcej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisie prawo |
L-ki na drogach i fajne doopeczki na chodnikach to stłuczkowa mieszanka :(
|
|
Ja od kwietnia zaczynam robić na czarno i US może mi naskoczyć,mogę nawet i tutaj podać dokładne swoje dane. Będę robił przy asfalcie.
|
|
ale właśnie z domu wychodzę. Wieczorem będę i mode w międzyczasie, ale chętnie w coś wejdę :)
|
|
Prymulka a jesli moge zapytac, co to byl za powod?
|
|
Sorry , już jestem , nie było mnie bo to pora obiadowa . Nie ma takiej możliwości , samych CZYSTYCH pieniędzy nie przetrzymasz. Płacisz , kiedy powstał obowiązek podatkowy . Nie masz doradcy podatkowego ? No dobrze , ale nie odwracaj kota ogonem , Ty chcesz informacji specyficznych a tu brak danych dotyczących KONKRETNEJ sytuacji . Ja Ci proponuję : kolejno trzy PROSTE , krótkie pytania na temat spółek , jak ktoś prowadzi sp. z o.o. to powinien znać odpowiedż . Pytanie i szybka odpowiedż , jednym zdaniem . TYLKO szybka , nie po półgodzinie jak sprawdzisz na necie , np trzy minuty wystarczy ? Cały test zajmie max 9 min , chyba że jesteś w temacie , to wystarczy Ci i 3 min.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |