niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO - partia (prawie) faszystowska

Podpowiedź 2

Jakub Waga był jego przełożonym

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO - partia (prawie) faszystowska

a ja jestem z legnicy i nie umiem rymowac :)

lepiej popcorn wsuwac w kinie niz studiowac na kozminie, hehe :)

Spróbuj sobie urządzić pogaduchę na 19 a zjeba gwarantowana;) Kanał do takich spraw to kanał lokalny czyli 28..... w Łomży prędzej gardło zedrzesz niż kogoś na nim spotkasz. Jeżeli chodzi o komis na al.Legionów to kiedyś był na 5, teraz nie wiem.

Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????

Ptysiu,z tą twoją racją to czas najwyższy żebyś ten klimat zmienił albo nie wypowiadaj się wcale klepiesz swoje dzieło,zastanów się nad tym????????

ja mam pewne informacje ale wole je zostawić dla siebie :) fakt nastepnego posta nie przeczytałem... wieć tylko chciałem powiedzieć ze niemiałes racjii haha:D Pozdro!!

loko

Ty chyba czegoś nie rozumiesz.
Tu jest mowa o tym, że ceny paliw w Łomży są bardzo wysokie. I tyle.
Jeśli uważasz, że zdzieranie z klienta ponad miarę jest w porządku, to albo jesteś jednym z tych "biznesmenów", albo się z choinki urwałeś.
Skoro paliwa w innych miatach są ok. 6-10 gr tańsze, to znaczy, że w Łomży są wyższe marże.
Ale jak już pisałem dwa razy - to ich strata, ci którzy mogą, zatankują tam gdzie taniej. Trzeba nie myśleć, żeby uważać, że lepiej sprzedać 100 l paliwa z zarobkiem 70 gr na litrze niż 200 l z zarobkiem 60 gr na litrze (na przykład). Prosty rachunek dowodzi, że lepiej sprzedać więcej. I nie mów mi, że ich marże są niższe. niż te 60-70 gr. To i tak chyba zaniżone kwoty.

LPG w Orlenie u Kurpiewskiego w Łomży- 2,19 . Ktoś tam jeszcze tankuje? Jeśli miałbym już tankować w Łomży za takie pieniądze to wolałbym w BP ze względu na ich program lojalnościowy....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org