niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SB podawała trucizny i narkotyki pielgrzymom

Widzial ktos jak wykopano goscia z Yamy 29go grudnia kolo polnocy?
Co za szczyt hamstwa zeby tak traktowac ludzi i to w dodatku dresy w paskach z Yamy stojacy na wejsciu ( bramkarze:):)hahahah ) skopali chlopakowi dupe!
Widze ze kultura ludzi w bardzo szybkim tempie spadaa. Co sie dzieje z ich IQ...???
Czy takiego dresa nia da sie nauczyc rozumu??????????

W ten o to sposob moi znajomi, ktorzy przyjechali poznac to male, ladne miasteczko wyrobili sobie o nim swietna opinie.

Tak dalej trzymajcie a napewno uzyskacie swietna promocje tego miasta a co najwazniejsze ludzi z nim zwiazanych niewspominajac o klubach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SB podawała trucizny i narkotyki pielgrzymom

Ktory polecacie ?
Ktory odradzacie ?
Czekam na opinie :)

A za co go wykopano? Od tak sobie czy mieli jakiś powód? Co nie zmienia faktu, że powinno się takie rzeczy robić w trochę inny sposób...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

on nigdzie nie jedzie, pewnie debil znowu zmieni nick...

myśle że Yama to nie jest pub z którego bez powodu kogokolwiek by wykopali,a ja bramkarzy w ubranych w dres nigdy tam niewidzialam.zwykle mieli jeansy.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Właśnie gudrid, w książkach nie ma byków i dlatego automatycznie uczysz się poprawnej pisowni. Nie ma innego sposobu na naukę ortografii, niż czytanie. Ale kto dzisiaj czyta?

Pozdrowienia.

Ja nie jestem,ale wejdz na podstronę fotogalerie i poszukaj tam.Są tam nazwiska różnych autorów i opisy o nich.Przy niektórych jest wyraźnie napisane że jest członkiem tegoż klubu.Są też namiary do nich w postaci telefonów więc można zadzwonić i się dopytać.Wiem że chyba p.Deptuła jest jakimś tam przewodniczącym tego przedsięwzięcia.

Bawie się w Yamie dość często i szczerze mówiąc nigdy nie widziałerm żeby bramkarze kogokolwik z Yamy wykopywali . Co oczywiście nie oznacza że wyżucony z lokalu zostaje czasami nie ten który jest agresywny, ale ten który nie jest kolegą bramkarza, ale nigdy nie jest to związane ze zbędną brutalnością za strony bramkarzy.

Interesujesz się fotografiką? Jeśli tak to co myślisz nad zorganizowaniem powiedzmy dwa razy w miesiącu spotkań łomżyńskich amatorów fotografii, chociażby po to żeby pogadać o wspólnym hobby pochwalić się zdjęciami i napić się piwka? Bo same łomżyńskie towarzystwo fotograficzne jest chyba trochę obumarłe. ;)

Ja może wypowiem się na temat nieco innej kultury w naszym mieście.Nie chodzi mi o kulturę zachowania lecz o kulurę w ogóle.Czy w naszym mieście się coś w ogóle dzieje?????Toć to nudy jak cholera.Żadnych koncertów (czy to plenerowych,czy klubowych).No nic dosłownie.No dobra jest Orkiestra Kameralna!!!Ale co więcej???Jeden koncercik Jazzowy w roku w ramach "Łomżyńskiej jesieni Kulturalnej"????Czy takie małe koncerty dużo kosztują??? (pytam się tu Pana Dyrektora MDK-DŚT???) Podejrzewam że na pewno mniej niż zorganizowanie w lato jakiegoś pikniku na muszli gdzie występuje Stan Borys i Edyta Górniak.Za tą kasę można zrobić pewnie ze 20 porządnych mniejszych koncercików.Kameralnych koncertów o różnych formach muzycznych.Gdzie każdy mógłby znaleźć coś dla siebie i mało ktoby się nudził, a bynajmniej mniej niż teraz.Szlag mnie jasny trafia jak o tym myślę.
Gdybym miał możliwość zwolniłbym Dyrektora MDK-DŚT ze stanowiska.Tam trzeba kogoś z głową!!!!

Ludzie uczą sie na błedach , ale nie na takich !

Treść jest ukryta

Forum jest niezłe. Ale wole te.
A swoja droga równie dobrze mogłes sie Maykel skumać z vonReuffenem żeby taki post założył abyś ty potem reklame swojego forum zrobił, co w sumie omija zasady. Sprytne:) Mi to nei przeszakdza mówei odrazu. Napiałem tylko jak to wg. mnie wyglada :P
pzdr

ściemka wszystkim

W Rybnie wtedy będzie otwarty, kiedy spadnie więcej śniegu. W tym roku jeszcze nie będzie dośnieżania, bo to dosyć duża inwestycja. Górka przyjemna, raczej rekreacyjna, albo do nauki np. na desce. Długość zjazdu tak na oko 300-350m.
Nie wiem, jak się tu wkleja zdjęcia, bo bym wrzuciła.
Czekamy na śnieżek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org