Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o panu Bodnarze? |
Amen P@wcio ! :):) Niech siedzą na dupskach i dalej myślą że niczego nie można zmienić :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o panu Bodnarze? |
|
rutkowki mogl wspolpracowac z matka dziecko sprzedali rutkoś jest gwiazda bo wiedzial jak bylo i jest teraz prawie komendantem gł pol. matce odbił z tego na ramke szlugów i kazdy jest zadowolony
|
|
http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Skarbowka-bierze-sie-za-allegrowiczow,wid,14217526,wiadomosc.html?ticaid=1ddb6 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
albo jakieś jaja, albo sram na to, takim samym kolorem, którym się tak podniecasz
|
|
No właśnie w googlach o tym wyczytałam i pośpieszyłam się z Wami podzielić tak rewelacyjnymi wiadomościami.
|
|
Sprzedali murzynowi??? czy kanibalom?
|
|
To po landrynkach jedzonych z rożka papierowego w młodości :):)
|
|
takim protestem to nie tuska wk*rwiacie, tylko ludzi, którym blokujecie przejazd niech się jeden poleje i podpali, zawsze musi być jakaś ofiara żeby coś się zmieniło
|
|
O CWA. MASZ racje ... pomiliłem ulice ... LOL Poznańska :) rudy błazen z druhem
|
|
hahahaha :):):) Wywieś poprostu ogłoszenia na garażach żę chcesz kupić :):) Chociaż wątpię żęby ktoś ci sprzedał :)
|
|
najprostsza droga to na torunsko wjezdzasz...
|
|
albo przez zielonke jak kto woli
|
|
A ci co się wku..ją na tych co protestują nie sami sie polewają i wołają jak mamy żyć Premierze !!!!!!!!!!!! Nam to bimba że się wkur..cie :):) rudy błazen z druhem
|
|
Co tu pomoże nawigacja, jeśli z tygodnia na tydzień i z miesiąca na miesiąc zmieniają się miejsca remontów? jeszcze np. w listopadzie było ok? Wyjazd z Zielonki był ok?
|
|
aby jak najdalej mojego
|
|
rembertuw panie rudy błazen z druhem
|
|
Czas najwyższy :)):)
|
|
te koksowniki to tylko na pokaz, rozstawione w takich miejscach aby przejezdni mogli zwiedzać niech rozstawią na wszystkich przystankach i pod urzędem pracy, a jak nie to niech se prezio zabiera ja do chałupy i nie robi zbędnych scen
|
|
spojrzmy w ogloszenia. Nadal ktos twierdzi, ze nie ma chetnych do pracy, a praca jest? Ludzie szukaja juz jakiegokolwieka zajecia, aby tylko cos miec. A ofert pracy przy takim zapotrzebowaniu praktycznie zero.
|
|
też pochwalam ten pomysł :)
|
|
do mojej zony fryzjer i kosmetyczka przyjezdza zawsze jak mamy wyjście bierze fryzjerka 50zł za fryzure a kosmetyczka 45zł ale jak wy 160 makijaż i 200 fryzura to męzowie trzymają się za kieszeń!!
|
|
To poytam i jutro może jutro coś się dowiem . .
|
|
Kiedyś były w Lidlu, też pakowane po 2 szt., tylko chyab trochę taniej. No i oczywiście na Allegro. Choć sądzę, ze teraz to już jest takie popularne, że w sklepach z upominkami czy z rodzaju "wszystko po 5 zł" tez można poszukać :)
|
|
Wiem że na allegro można to znaleźć, ale potrzebuje tego trochę wcześniej:) Dzięki za info;)
|
|
Sprzedaj na części to wyjdzie drożej. .
|
|
A na tej str. co podałeś nie możesz zamówić? xd 1-3 dni dostawy :D
|
|
kochani, czy znajdzie się ktoś, żeby przygarnąć tę mała? Jest młoda, błyszcząca, zadbana, grzeczna. Jeśli nie, zmuszona będę oddać ja jutro do schroniska.Nie wahaj się dzwoń- 795280304 ! Czekam!!!!
|
|
:D
|
|
Mam gdzieś takie podobne, taka sama zasada działania. Tylko bez ozdobnego pudełka no i jedna sztuka. Jeśli jesteś zainteresowany zakupem podaj maila to napiszę do Ciebie i wyślę zdjęcia.
|
|
Realne bardziej widzę to że koksowniki co na drugim przystanku powinny stać. Warszawa ma tylko 43 więc u naspo wino stanąć 15-20 koksowników narazie jest 8 ale może w poniedziałek kolejne postawią
|
|
M@ster, prawdopodobnie szukamy tego samego , jeżeli nie mylę to : ENDOSKOP - kamera inspekcyjna, video sonda- do trudno dostępnych miejsc, wziernik do inspekcji rur kanalizacyjnych , ... podbijam pytanie !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |