Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Permanentna inwigilacja. Eurokraci chcą wiedzieć o nas jeszcze więcej! |
Jeżdżę od dwóch dni wieczorami w poszukiwaniu psiaka i nie mogę go znaleźć... Nie znam tego osiedla i nie wiem gdzie szukać. Czy ktoś go podkarmia? Proszę podrzućcie mu chociaż jakiś koc pod śmietnikiem, cokolwiek żeby przetrwał. I tłuste jedzonko.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Permanentna inwigilacja. Eurokraci chcą wiedzieć o nas jeszcze więcej! |
ciezko pewnie o to, na pogotowie jedz
|
|
mechaniki od siedmiu boleści ha ha ha żeby oszczędzać na płynie do układu chłodzenia to szok parę osób już się na to nacięło ha przy temperaturze -10 zamarza , nie napisze co to za fachowiec bo mi żal człowieka choinka na desce rozdzielczej hmmmmm .... bez mała połowa elektroniki wymieniona , ręce rozkładają wszyscy fachowcy w łomży ha ha haaaaa , a wystarczyło naładować akumulator i po sprawie przykra sprawa ale to fakty :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jesli mi uda sie sprzedac moj dom tutaj rowniez spadam stad i kupuje za granica...nawet tam utzrymanie jest duzo tansze.. facmen
|
|
a wczoraj moj kumpel zalal do merca 124 w statoil gold i tez zamarzla takze niby lepsza zimowa a to tylko teoria a zima ma swoje prawa takze sami widzicie
|
|
Donald Tusk?
|
|
witam. ktoś jedzie do legionowa na TSF I TWO 13 maja??
|
|
Dobry mechanik - Piątnica ul. Ogrodowa. A co konkretnie się dzieje i jaki masz model? A,B? www.zafiraklub.pl na tej stronie dowiesz się bardzo dużo o zefirach
|
|
Ceny sie utrzymuja od kilku lat ale i zaden dom nie zostal sprzedany od kilku lat,to co jest wystawione przed 5 lat to samo jest i dzis,choc troszke obcenili ceny ale jest tak czy tak za duzo,o wiele za duzo.
|
|
Dziękuje za wszystkie informacje. Był lekarz, mam potrzebne leki, a wizyta jak na domową i w sobotę wcale nie taka droga.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |