Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KATOLICY? |
nie wierzę własnym oczętom;-)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KATOLICY? |
To jest prawdziwa tragedia,widziałam na zdjeciach te pieski,popłakałam sie !!!
|
|
Prezydent jest sentymentalny nie ma co....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
debilny filmik;-(
|
|
Czesc wszystkim, mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc, wiec mam male pytanie, czy ktos z Was orientuje sie gdzie w Łomzy mozna wydrukowac pliki z nosnika tonerem na papierze kredowym?
|
|
Okna Domela nadają się do du*y. Ja mam takie okna zamontowane u siebie i bardzo tego żałuję że, dałem się nabrać. Sam montaż tych okien został wykonany po partacku. Cztery okna firma wymontowywała nie długo po zamontowaniu aa i resztę pasowało by wymontować i spalić. Okna wypaczają się oczywiście wtedy kiedy jest duży mróz i przenikły wiatr. LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ W BUTELKĘ !!! Lepiej te pieniądze wydane na te okna przepić i przetańczyć.
|
|
Jutro o 7 rano jadę do Wawy - wolne 2 miejsca
|
|
Masakra ...
|
|
No :):)
|
|
Hejo;-)
|
|
To gdzie one są?
|
|
Przymróżyli by oko, zresztą w sobotę własnie ma być grill przy koksowniku na Prusa 8. i chodzą słuchy że między innymi to straż m. też jest organizatorem i sponsorem tegoż.
|
|
Pewnie myślał że viagrę łyka :-) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Dziękuję wszystkim :-))
|
|
nie chce się aż czytać tego syfu !!!! zastanówcie się czasem bo nie byliście tam i gówno wiecie!!! Anatol M.
|
|
Swojsko się zrobiło.
|
|
Albo za mocno zęby zaciskał rudy błazen z druhem
|
|
Podobno dziś w nocy ma internet zamarznąć w Podlaskim. Jak bene dene,nie kłamie,wogóle,nic z tych rzeczy,ależ skąd,no co wy nie poważni,mówie prawde i tylko prawde.
|
|
Omania, ale słodzisz chyba cie polubię :-)) rudy błazen z druhem
|
|
Od kilku dni przy strzelnicy błąka się mały, czarny kundelek z białym krawacikiem. Sunia jest młoda, zadbana,ułożona, bardzo ufna i przyjazna. Prawdopodobnie ktoś ja wyrzucił. Co za serce! Na takie mrozy! Psiak o mało co nie zamarzł! A może komuś uciekła? Czy ktoś chce adoptować sunieczkę? Dobra Duszyczko zadzwoń nr tel 795280304. Ps. Niestety ja już mam psa i małe mieszkanie.
|
|
teraz zrobił przerwę i grzeje łapki;-)
|
|
Trzeba ją zamknąć chociaż w piwnicy na te mrozy... Ona nie przeżyje.
|
|
Mr.X twój mózg już zamarzł rudy błazen z druhem
|
|
ejj mały,co jest?
|
|
Dziękuję za podpowiedzi :) Pozdrawiam
|
|
Jak w poprzednim temacie - przypomnę (może akurat przeczyta to właściciel bądź ktoś kto rozpoZnaje pieska). UWAGA! Na ul. Śniadeckiego znaleziono psa. Mały kundelek, kilka dni kręcił się w okolicy bloku nr 2. Zielona obroża a do niej przyczepiony breloczek-kulka. Właściciela proszę o kontakt pod nr 517-707-260 Kilka zdjęć pieska http://zapodaj.net/8cc75b84a162.jpg.html http://zapodaj.net/88fa661a036d.jpg.html http://zapodaj.net/3f54d089df45.jpg.html
|
|
mały_ ale jak by co to mi pomożesz? rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki Obelix;-)))) Mały,kraj jest wolny;-)
|
|
zezol dzięki takim jak ty mamy mamy niż demograficzny:))))) papierkiem to ty szybko ruszasz ale łepetyno to nie za bardzo:)))
|
|
Omania a ty jesteś wolna ? :-)) facmen
|
|
Jaki jest cennik gry w kręgle w Labiryncie? W jakich godzinach jest tam otwarte?
|
|
a bo co?? Zostają Ci poźniej na języku???
|
|
Obelix,a co to ma do rzeczy??Chcesz się oświadczyć czy jak? Powiedz..pijesz herbatę owocową w wiaderku i dużo słodzisz???
|
|
Mr. X, nie lubie takich "baranów", ktorym sie wydaje, ze wszyscy sa glupsi od ciebie, skonczyles gimnazujm i myslisz, ze posiadles wszelka wiedze>>>!?
|
|
dokładnie tak jest, tylko skąd Ty to wiesz :-)))
|
|
No własnie nie za dużo gorzałki i pilnować organów.
|
|
No jak to skąd??? Z życia :D
|
|
...a wlez na www i bedzie wiadomo...
|
|
Hm, tak lubię dużo i słodko :-))) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ot i kierownik beemki sie chyba odezwal
|
|
hahahhah!!!!Wiedziałam,po prostu wiedziałam;-)))
|
|
siak juz wiem, z obelixem sie dogadajcie bo na tych samych falach nadajecie :) ty przytulisz jego ,on ciebie i bedzie gralo.
|
|
moze jest naforum ktos kto wie w ktorej jednostce sa wolne etaty dla szeregowego zawodowego tak w obrębie 200 km. bardzo prosze o pomoc jak cos to mozna pisac na mejla agnieszka199429@wp.pl
|
|
Dużo i słodko jak widać na załączonym obrazku facmen
|
|
Andzia C , to może jeszcze daj mu du.py , z dwóch półgłupków - głupek wyjdzie, jakby nie liczyć
|
|
Ta obroża nie wygląda na zieloną. Ale piesek fajny i fajnie że się nim za opiekowaliście brawo i szacun
|
|
Brzeczyszczykiewicz - wierze na słowo :-))
|
|
Omania kochanie z kim romansujesz ??? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
niebieska0000 forum to nie WKU żeby zadawać takie pytania. W Elblągu był wolny etat. W Giżycku może są wolne etaty bo dużo chłopaków pojechało do Afganistanu .
|
|
artist19 , dzieciaku bawi cię ten filmik ? " fajny" co ? i co przez to chcesz wyrazić czy powiedzieć ? jeszcze dziś, parę godz temu pytałeś tego matoła Andzię C, jak robi się takie wklejki , a teraz uczeń przerósł " miszcza " , jak nie masz co robić, to na sanki !
|
|
zezol zajmij się szlifowaniem ścian:))) bo tylko do fizycznej pracy się nadajesz:))) chyba musiał by tobą żeby mnie twoje tekściki wzruszały:)))
|
|
elbląg jest na drugim koncu polski a w giżycku niema...
|
|
zezowary cekol gęstnieje więc do roboty chłopku:)))
|
|
Było wolne miejsce na generalnego prokuratora wojskowego.
|
|
Te siak pak... e.... nie podprówaj tam sie do Brzeczyszczykiewicza, nie przewalisz go na swoja strone bo to sztywny chlopaczyna.
|
|
żal
|
|
We wsi Różan, za Ostrołęką jadąc do Warszawy. Problem jest ogromny, bo jaśnie pan burmistrz utrudnia jak tylko potrafi. Zamknęli chore, wychudzone i zarobaczone psy na betonie, na wysypisku śmieci i twierdzą, że to kwarantanna. 14-dniowa. Ażeby wam buraki łby poodmarzały! Posiedźcie 2 godziny w takich warunkach, ciekawe jak cienko będziecie piszczeć. Pomóc można oczywiście finansowo, ale ważne jest też nagłaśnianie sprawy, pisanie do wszelkich mediów z prośbą o pomoc (i to błyskawiczną, bo za dzień, dwa nie będzie już komu pomagać), z czasem robienie ogłoszeń uratowanym. W sumie przyda się każde sensowne działanie, jakakolwiek pomoc, niekoniecznie materialna.
|
|
cała przyjemnosc po mojej stronie :)
|
|
przyjmę szeregowego do wycinania zielska w lesie wolne etaty !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |