Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego boją się w komży oni.PRAWDY! |
sklepy z art agd. Może to być karton po lodówce :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego boją się w komży oni.PRAWDY! |
Może w końcu zrozumiecie, że strona internetowa też ma jakąś wartość i zrobienie jej profesjonalnie za 1000-1500zł nie jest możliwe. Sami się w to wpakowaliście, więc teraz przestańcie płakać. Mam doświadczenie w tej branży zlecałem wykonanie już co najmniej kilkunastu różnych stron i z każdym zleceniem poniżej stawek rynkowych był jakiś problem. Co do Pana Bartka z DesginX Studio, to tylko patrząc na jego stronę, nic bym mu nie zlecił, ani nikomu bym go nie polecał
|
|
a okej dzieki :)
|
|
Wiosna, las, ptaszki. Gawędzi student (po nieudanej sesji) z dziewczyną: - Nie wiem, co się ze mną dzieje? Chciałbym ulecieć daleko - daleko, schować się głęboko - głęboko, zaszyć się gdzieś cicho - cicho. Czyżby to miłość? - Nie, kolego. To zaczął się wiosenny pobór do wojska. ;]
|
|
czarnasukaczarna ?
|
|
mamy z czego wybierać, ŚWIŃ do koryta nie brakuje
|
|
no tak ale mi auto prawie codzinne potrzebne i tak mam braki czasu z pracy do pracy i nne obowiazki dzieci ,treningi to latwo powiedziec zostawic auto no i zima to nie bardzo marznac ,a akumulator padnie po paru dniach stania tez pomysl dla mnie juz nic gorszego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |