Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ziobrzyści o 6 rano w Watykanie |
Tu malarza dobrego potrzeba a nie fachowca od remontu.Polecam tego:http://www.youtube.com/watch?v=zzKjDymz-K4 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ziobrzyści o 6 rano w Watykanie |
półosi nie sprawdzałem, bicie jest raczej odczuwalne ze wzrostem prędkości, co do starych tarcz , mam je na stole nie widzę żeby były krzywe, mechanik podniósł mnie na podnośniku kazał rozpędzić się do prędkości przy jakiej mi bije zajrzał i powiedział że tarcze do wymiany
|
|
ma gościu talent w ch..u
|
|
Nikt trzeźwo myślący nie jest w stanie stwierdzić, że gdzieś w niebie żyje jakiś facet, który stworzył wszechświat i po dziś dzień mówi ludziom czy mogą używać prezerwatyw, jeść mięso w piątek, uprawiać sex przed ślubem etc. Ten sam bóg ma zabraniać zapłodnienia in vitro, czytania wybranych lektur, onanizmu, picia alkoholu, palenia tytoniu i wielu innych rzeczy, a zgadza się na choroby, głód i cierpienia milionów ludzi. W imię tego gościa Święta Inkwizycja paliła żywcem ludzi, wyżynała w pień innowierców, wymordowano rdzennych mieszkańców Ameryki Południowej, a hierarchowie kościoła błogosławili idące na front jednostki faszystowskiej armii . Gdzie był kościół jak w obozach koncentracyjnych miliony ludzi szły do gazu ? Gdzie był wasz bóg ? Poszczególne zbiory zakazów i nakazów zależą od wyznawanej religii i kaprysu przywódcy danej grupy wyznaniowej. Jednakże normy ustanawiane - są tylko dla maluczkich tego świata, purpuraci i pomniejsi sługusi boży w sukienkach mają to co głoszą głęboko w du.pie, patrz : homoseksualizm, pedofilia,alkoholizm,pycha i życie w luksusie, że o celibacie nie wspomnę. Za każdym razem jednak ten czy inny bóg każe wiernym utrzymywać swoich kapłanów, będących nijako jego wysłannikami na Ziemi. To oni, "wybrańcy", poprowadzą maluczkie masy ku krainie wiecznej szczęśliwości, której dostąpią wierni... niestety dopiero po swojej śmierci. I choć wydaje się być nieprawdopodobnym, że ktokolwiek jest w stanie uwierzyć w takie brednie, w praktyce wierzy w nie większość ludzkości. Oj, żle się dzieje w KLECHISTANIE !
|
|
sprawdź dokładnie koła,wyważone nie znaczy proste hehe hamownie(mocowania cylinderków ale raczej by było słychać czasami) ewentualnie zostaną półosie ,łożyska piast bądź też przeguby wewnętrzne, co do kręcenia tarcz to tylko poprzez przegrzanie ale w to wątpię (jeżeli już po takim czasie wada materiału i podstawa gwarancji) mechaniczne uszkodzenie dostrzegłbyś wzrokowo.Skontroluj czy któreś z kół nadmiernie się nie nagrzewa po jeździe powodzenia i pozdrawiam
|
|
To może konkretniej. Gdzie? Albo BP albo fadom i konkrety
|
|
Pisze jak wól :) 28 BP godź 14 :):):) ***** ***
|
|
ale ty jesteś poje..any zezowaty ćpunku...myslisz że wklejając moj mail pokjazesz swoja madrość??Ty naprawde ćpasz pedale,a i powiem ci tak po cichu że cwel to tylko ty jesteś.Takie jeba..e frajerstwo jak ty to zjadałem na miękko ci.o....Pewnie gdzies tam moderator się zakręci popaprańcu za tobą za wklejanie czyichś emaili....Ale z ciebie to jednak popaprany ćpun....
|
|
Takich gier sporo jest jeszcze w sprzedazy Allegro.Sa tez te o ktore pyta zalozyciel tematu.
|
|
MR.Y Ciekawy jestem gdzie Ty codziennie po 600km robiłeś, że przez rok ponad 210tys przejechane. Z tego wynika, że jeździłeś jeszcze więcej niż Tiry, które robią miesięcznie 14000tys km....., a Ty robiłeś 17500tys. WOW Jeżeli to prawda to chyba jesteś rekordzistą.....
|
|
:? jak wół to pisze bp lub fadom. jedynie bess(pieczny) napisał co zrobi ;) czytaj ze zrozumieniem
|
|
maruda nie jestem cwaniakowym trollem internetowym. Moze i wiekszosc tu cwaniaczy ale tu chodzi o powazny spoleczny problem. Czerwona Cali na bp i widze cie z kwiatami na przeprosiny :p
|
|
Ja mam podobny problem...smsy nie chcą się wysyłać. Po jakimś czasie problem znika..
|
|
7467673
|
|
Ktoś wyrzucił to biedactwo. A ponoć mamy społeczeństwo w 115% religijne. Popierające oćca r. i prezesa geesu, zwanego pisem.
|
|
Acta ruszy to Echelon zbierze żniwo, dotąd użytek mogli zrobić tylko z niewielkim odsetkiem wyłapanych informacji. Oj będzie miło i przyjemnie, jak izrael nie straszy zagładą nuklearną to amerykańscy żydzi chcą położyć internet.
|
|
Czy ktoś może posiada numer telefonu do dr Marka Pyda żeby umówić się prywatnie?Prześledziłam w necie ale nie ma nigdzie telefonu a tam gdzie przyjmuje przy Okruszku też nie ma podanego więc jak można się prywatnie do niego zapisać?Proszę o pomoc.
|
|
Zbiórka co do małych aut to na pewno bp 28 o godzinie 14.... a może dołączą do nas i duże mobile?? Wtedy zostaje plac zbiórki przy Fadomie..... Jest ktoś chętny by być na jednym z tych placów i koordynować ten protest?
|
|
może i macie rację, spróbuj tego preparatu, niewielka różnica w cenie , a ryzyko mniejsze, ja osobiście używałem acetonu : uszczelnienie połączenia kabiny prysznicowej z PORCELANOWYM brodzikiem, uszczelnienie połączenia wpuszczanej umywalki w blat z NATURALNEGO MARMURU, uszczelnienie połączenia wewnątrz, pomiędzy PLASTIKOWYMI oknami z OKLEINĄ złoty dąb a parapetem z NATURALNEGO MARMURU - wyszło czysto i bez żadnych plam - te materiały nie reagują z acetonem. PS: nie wiem jak zachowa się AKRYLOWA wanna, z tyłu, z boku można zrobić próbkę
|
|
a ja tam jeżdżę juz dwa latka i jestem zadowolony.:) niestety będę musiał już ją na kołki postawić bo wymaga remontu ale myśle ze 2 miesiące i znów będzie cacuszko oczywiście zero tuningu bo te autko jest piękne same w sobie i nic mu więcej nie potrzeba. Pozdro dla wszystkich posiadaczy i prośba zero tuningu;) a jak jakiś mały zlocik to czemu nie.a co do nowej calibry która ma być w roku 2013 to już nie to samo wyglądem prawie nie różni się od insygni.
|
|
a kamienie muszę przynieść swoje?
|
|
Witam, jak w temacie, jaką firmę kurierską możecie polecić ?
|
|
swider01 a nie masz czerwonej Caliny przypadkiem? nie stoisz czasem k. przedszkola na spoldzielczej? :) ja tez mam juz 2 lata a co do nowej to masz racje juz nie to samo. A jeszcze co do opinii to niech sobie mowia co chca mi jest milo mijac sie z calibra zwlaszcza ze tzreba sie za nimi rozgladac, a nie jak vectry golfy czy audi bmw, jest ich na peczki, na wiekszosci parkingach co drugie auta wiec uwaga dla krytykow: wiecej szacunku do tego modelu opla, zwlaszcza ze to juz wiekowe auto, moje ma 21 lat i jeszcze dlugo pojezdzi. ZAPRASZAM W SOBOTE 28.01 GODZ. 14 STACJA BP!! INICJATYWA OBYWATELSKA PRZECIWKO PODWYŻKOM CEN PALIW!! IM WIECEJ CHETNYCH TYM LEPIEJ!
|
|
ja bym w ogole proponowal zbiorke gdzies indziej, np stary dworzec czy cos takiego, zobaczyc ile bedzie osob i wtedy ruszac na stacje, ma ktos papier pozyczyc do rukarki?? to trzeba by bylo wydrukowac jakies banerki na szybe
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |