poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chrzanowski wyremontuje Niemcewicza

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chrzanowski wyremontuje Niemcewicza

.

.

.

.

.

.

A kurczę, to pech, no ktoś musi zapłacić za utrzymanie administracji, za firmę spisującą podzielniki ciepła, no cóż, że padło na Ciebie i innych.

.

.

j.n.

.

To wiesz, zawsze można sobie zrobić naklejki z samoprzylepnych wycinanek:)

a pokaż jakie?

Jak sonie z nimi radzicie, na telefon stacjonarny, komórkę, albo przychodzących do domu?

piszesz niby od kilku dostawcow netu, ale zapomnialaś nick zmienić....

ZONK

patrze ze chlopaczki ełkaesiaczki bronia kebabu;p wiadomo dlaczego;p
wladek wybacz ale nie znize sie do twojego poziomu i nie bede wyzywal cie od idiotow bo to i tak nic nie zmieni.
POWTARZAM jeszcze raz. kebab tam jest smaczny, ale ku**a ludzie nie mowcie mi ze to nie jest reklama. to nie jest zaden wstyd sie przyznac przeciez.

ktory sklep z butami sportowymi polecacie? chodzi mi o taki w ktorym cyny nie sa wygorowane i moze sa jakies promocje?

podajcie do siebie numery na gygy :))

A moim zdaniem, to każdy kto ma ochotę, powinien sam się tam wybrać i spróbować bez późniejszego oceniania na forum. Jak nie masz jeden z drugim w tym interesu, żeby oczerniać innych i żeby lokalowi zrobić anty-reklamę, to po jakiego ch..ja się odzywasz? Nie smakowało, za długo czekałeś - NIE CHODŹ TAM WIĘCEJ!!! O gustach się nie dyskutuje! Dla Ciebie był to chlew, dla innego będzie rarytas. Takie pajace jak marcelus, muszą o Swoich doznaniach opowiedzieć wszystkim. To że marcelus ma królewskie podniebionko, nie znaczy że mają je inni. Zresztą byłeś tam tylko raz, a wydajesz opinię o lokalu, jak by tam było tak ZAWSZE.
Ludzie, jak zamierzacie tam jechać, to nie zwracajcie uwagi, że ktoś na forum napisał, że tam jest nie dobre jedzenie. Najlepiej samemu ocenić. Zresztą, marcelus nie zachorował od tego "nie dobrego jedzenia", więc wszystko z tym jedzeniem jest w porządku, a z tego co przeczytałem, to aż tak królewskiego podniebionka nie ma, bo zjadł tego nie dopieczonego od środka kotleta w całości :D

kto na administrację niech pisze 17167657 :):)no własnie ciekawa jestem tego planu zajęć i kiedy bedzie wszystko wiadomo a i jeszcze mam problem ze stancją może ktoś pomoże co??:):)

Szanowny Andrzeju...

cokolwiek jeszcze napiszemy WAŻNE JEST to, co ostatnio powiedział Benedykt XVI w czasie aktualnej podróży apostolskiej do Niemiec pod hasłem: „Tam, gdzie jest Bóg, jest przyszłość”:

„tam, gdzie pozwalamy, aby miłość Boża oddziaływała całkowicie na nasze życie, tam otwiera się niebo. Tam jest możliwe kształtowanie teraźniejszości tak, aby coraz bardziej odpowiadała ona Dobrej Nowinie naszego Pana Jezusa Chrystusa. Tam małe rzeczy życia codziennego nabierają znaczenia i tam wielkie problemy znajdują swe rozwiązanie”.

Chodzi o PODJĘCIE OSOBISTEJ DECYZJI - a potem codziennego ponawiania - zaproszenia Chrystusa i Jego Matki do naszego życia. Tak, jak było na weselu w Kanie Galilejskiej. Chrystus z Matką zaproszeni do tamtej rodziny dokonali cudu, a nowożeńcy nawet nie wiedzieli o tym cudzie. Podobnioe jest w naszym zyciu, kiedy podejmiemy decyzję o zaproszeniu Ich do naszego życia i codziennego ponawiania. Oni - Chrystus i Maryja - dokonywać będą cudów, z czego zdamy sobie sprawe dopiero po jakimś czasie, albo i wcale.

Jeszcze krótko w odpowiedzi na poprzednie zapytania:
- podałem "Dzienniczek św. siostry Faustyny", jako przekaz osoby, której objawiał się Chrystus;
- o ludziach tworzących Radio Nadzieja można mieć różne wiadomości, ale chodzi w ostateczności o te treści audycji radia, które POMAGAJĄ NAM zbliżyć się do Chrystusa Pana.

I na koniec: każdemu z nas zdaża się - częściej czy rzadziej - ZDRADZIĆ CHRYSTUSA. Ale w ostateczności chodzi o to, aby POSTĄPIĆ JAK Szymon Piotr, a NIE POSTĄPIĆ JAK Judasz Iskariota, który zwątpił w BOŻE MIŁOSIERDZIE i odebrał sobie życie, zamiast PROSIĆ O PRZEBACZENIE.

Pozdrawiam...

Módl się za nas Święta Boża Rodzicielko, abyśmy się stali godni OBIETNIC CHRYSTUSOWYCH.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Przy okazji pozdrawiam katolików: NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS.

JKK

"Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"

chyba kanałami

Witam.
Niestety nie mogę już nigdzie dostać Zelixy 10mg.
Obecnie mam tylko tą najmocniejszą - Zelixę 15mg 1opakowanie[30 tabletek+pudełko+ulotka] w cenie 300zł.
Posiadam jeszcze kilka opakowań.
Może i cena wyda się Państwu wysoka. Ale jest to w 100% polski lek!
Wyprodukowany w BIOFARM Poznań.
Data ważności: 10.2012
Na dowód, że są to prawdziwe tabletki, pokazuję 4 zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/u/kosela/album/952066
Jeśli jest Pan(i) zainteresowany/na zakupem, proszę o kontakt kosela1922@gmail.com lub telefon 724 526 938 (proszę tylko o sms, ponieważ mam różne godziny pracy i nie mogę odbierać telefonów, zawsze odpisuję na sms)
Najlepiej gdyby odbiór był w Poznaniu (woj. Wielkopolskie).
Przesyłka:
-przy wpłacie na konto polecony priorytet GRATIS.
-za pobraniem niestety już nie wyślę, ponieważ dużo przesyłek wracało. Mogę zaproponować wpłatę 25zł na konto za 2szt tabletek [10zł za 1szt + 5 przesyłka] na których jest napis, że to oryginalne tabletki, plus mogę dołączyć ksero ulotki oraz opakowania, a później po wpłacie 300zł na konto wyślę całe opakowanie.
Pozdrawiam

Penie że nie jest przyjemny fakt jak ktoś nie ma za co żyć i nie ma pracy a tym bardziej jak ma dzieci jeszcze na utrzymaniu.......ale dlaczego przywłaszczyła sobie 50 zł.Pani "zdenerwowana"nie przyszła po tygoniu (i to powinny czekać odłożone)tylko na drugi dzień więc jakim prawem wzięła coś co tak naprawdę nie należało do niej i jakieś głupie wymówki!!!!!!!.....no tak miała pewnie super obiadzik za czyjąś kase.Powinna się zamknąć i nie rozpowiadać tego po całym centrum a nie była taka bezczelna i każdej opowiadała.Tylko wiecie co jest najgorsze te dwie blondyneczki nie pasują do pozostałej dwójki dziewczyn bo są za dobre bo jako jedyne chodzą i obsługują i doradzą ...a nie ta niby Kierowniczka uważa że obsługa klienta do niej nie należy i tylko wysługuje się innymi.To te dwie blondyneczki powinny być KIEROWNCZKAMI może szef przejrzy w końcu na oczy....

1-3 :(:(:( co sie dzieje ???

rudy błazen z druhem

Mają Ciemnego Bocka z Hausta albo Czarne z Fortuny?

Jaki sens mają pytania: a co to miasto mi daję w kontekście przemijania?

jutro może was nie być na tym świecie...czy to nie wystarczający powód aby po prostu cieszyć się życiem i chwilą?

witam, orientuje sie ktoś jak wygląda cennik biletów miesięcznych z ulgą?

a w sobote jak jedziecie autobusem? ok jak w niedziele bede jechala samochodem dam znac

Szukać Żona
Autor: qawqaz (82.139.163.---)
Data: 17-03-11 22:53

Ja szukać zona, ja mieć posag i mieć hektary i krowy i trzode i Johna Deera też mieć. Ja nie mieć żona a mi się chcieć. Ja mieć dwie hurtownia i czy stacje benzynowa i wiecej jak połowa miasta moja i ja zatrudniać duża ludzia ja szukać żona. Ja miec dacze na wsi i wille w miasto. Mieć konto i duzo piniadza. I mersedesa na pole jezdzic. Kupic ja w tym roku dyskoteka i zaczac chodzić na silownia i ciskac 120 na klate. Jezdzić gulfem dwojka a czasem i trojka.
Dziewochy dobre do oporzadku pisac a dziolochy miastowe dzwonic . Nie odwrotnie.Ja być fajny i haroszy malczik. Ja chlop z miasta ale z biznesem ze wsi. Ja miec beemwu na blm i mersedesa na bl. ty jedzic ze mna ty sie nie wstydzic.

:):):):):):):)
Stand up
:):):)
Ja się nie wstydzic :))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org