Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOSa na PiSlamistów |
ty bo bez kitu jak sie to czyta to jak wlasnie poczatek tego filmu hehe rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOSa na PiSlamistów |
Ruch pieszych: Art. 13. 1. Pieszy, przechodząc przez jezdnię lub torowisko, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz, z zastrzeżeniem ust. 2 i 3, korzystać z przejścia dla pieszych. Pieszy znajdujący się na tym przejściu ma pierwszeństwo przed pojazdem. Art. 14. 1. Zabrania się: wchodzenia na jezdnię: a.bezpośrednio przed jadący pojazd, w tym również na przejściu dla pieszych, spoza pojazdu lub innej przeszkody ograniczającej widoczność drogi;
|
|
Biorę !!! Ale jak dorzucą lwa urbi et orbi !
|
|
Aż się poszłam zważyć ;) hahaha 60 kg
|
|
same psy:)
|
|
do Zbychu - widziales to gdzies w Lomzy ?
|
|
do Brzeczyszczykiewicz - nastepnym razem Ciebie do tego zagonie :]
|
|
O Ziaaam,co tu robisz ,psi gownojadzie'? Widac od razu po wpisie kto walesa sie po osiedlach z takowa srajaca wszedzie lajka.
|
|
Brzęczek,coś z deklem nie tak u Ciebie?
|
|
jak się chłopak tej Marty dowie że ją określasz jako "publiczną" to możesz wymagać szybkiej interwencji chirurgicznej :) AndrzejS. napisał(a): > Camel po pierwsze nazwiska nie podałem bo nie znam, a jesli > znałbym to bym nie podał a po drugie z tego co wiem ona > pracuje w zakładzie pubicznym i może być traktowana jako > osoba publicza i o ile jej nie obraże to można o niej pisać > i o innych tak samo jak o urzędnikach państwowych :)) > Monitoring jest na basenie można sprawdzić jak pracuje :)) > ***** ***
|
|
Chodziło mi o sam fakt podniecenia Pani która założyła wątek, całą sprawą i działaniami policji, są jak dup*** od srania żeby szybko działać i nie ma się tutaj czym fascynować.
|
|
porada w sklepie w Lomzy - buahhhhaaa ... ja wiem co che tylko nie wiem gdzie to jest w Lomzy dlatego pytam...a propos najepiej doradzaja w tym naszym "Varbexie"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |