sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POlak kardynałem

ja chodzilem do Milera i bardzo dobrze to wspominam, mial pojecie o tym czego uczy i swietnie o to zadbal. Nie ukrywam, ze bylo to kilkanascie lat temu, ale trwalo jakis czas i dawalo efekty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POlak kardynałem

jezeli uwazasz, ze w jakichkolwiek sztukach walki chodzi tylko o nap** sie to sie myslisz. Chodzi o dyscypline, wyrobienie systematycznosci, sprawnosci fizycznej, a poza tym chodzi o znalezienie dziecku zajecia, ktore wyrobi w nim ww nawyki. Taekwondo to bardziej sztuka pokazowa anizeli samoobrona czy walki.

może niech wysypisko śmieci przeniosą 10 cm w prawo, taka moja propozycja :)

rudy błazen z druhem

Gdzie w Łomży można zrobić profesjonalne USG ciąży??

z góry dziękuję za odpowiedź.

kierowcy... rondo jest to skrzyżowanie. Ustawa “Prawo o ruchu drogowym” nie podaje określenia ronda. Definicja ta jest zawarta w “wytycznych projektowania skrzyżowań drogowych” stanowiących załącznik do Zarządzenia nr 10 Generalnej Dyrekcji Dróg Publicznych z 12.06.2001 r. Oto kilka określeń z tych wytycznych część II: …2.1.1. Rondo jest to skrzyżowanie z wyspą środkową i jednokierunkową jezdnią (nie drogą, jak uważają niektórzy kierowcy) wokół wyspy, na którym pojazdy są obowiązane objeżdżać wyspę środkową w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Pewne odstępstwa od tej reguły dotyczą minironda, na którym długie pojazdy mogą przejeżdżać przez przejezdną ....
- informacja dla for-um

jagro sam chodziłem do millera przez wiele lat i po pierwsze kiedys był to bardzo mocny klub,z duzymi osiagnieciami pozatym atmosfera była wyjatkowa,rychter sam kiedys tam trenował.W tej chwili taekwondo w łomzy "upadło" jesli chcesz,zeby Twoje dziecko dobrze sie bawiło to ok ale jesli chodzi o osiagniecia to warto pomyslec np. o karate.

P.S denver jesli na treningach nauczyles sie tylko "machać bezsensownie kopytami " swiadczy to o tym,ze musiales byc dobry:) a co do przeciwnika w
"zielonym pasie" brawo;D

PASY:

BIAŁY
BIAŁY Z ŻÓŁTA BELKĄ
ŻÓŁTY
ŻÓŁTY Z ZIELONĄ BELKĄ
ZIELONY
ZIELONY Z NIEBIESKĄ BELKĄ
NIEBIESKI Z CZERWONĄ BELKA
CZERWONY
CZERWONY Z CZARNA BELKĄ
1 DAN

to prawda ale jednak trzeba miec czas dla dzieci. W końcu okazuje się, że masz żal, ze nie miałeś dla kogo tak harować bo dzieciak sie stoczył. Żadne pieniadze tego nie naprawią, uwierz, wiem coś o tym

Mam "trochę" grosza, budynek w którym mogłabym smiało coś otworzyć ... zamiast rozpuszczac pieniądzę wolałabym zainwestować tylko pytanie jest w co? bo chciałam czegoś nowego w naszym miescie dlatego zapytałam tu ... miałam nadzieję że wypowiecie się czego Wam brakuje ..

rudy błazen z druhem

Hej mam pytanie, czy istnieje forum analogiczne do tego tyle że o Ostrołęce??
Dzięki za odpowiedzi.

Pomaga Lidlowi pilnować psa.

ma ok 170 czarne wlosy ladna na imie agnieszka ale niejestem pewien pijany bylem:(

Ale czy ktoś wie co to za czort, który może tak wiele za tak niewiele....?

rudy błazen z druhem

W Łomży brakuje pracy.

Brakuje zakładów pracy, w których pracownicy są godziwie opłacani.

Brakuje ludziom pieniędzy, za które mogliby zaspakajać swoje podstawowe potrzeby, o potrzebach wyższego rzędu nie wspomnę.

Brakuje szefów, którzy szanują pracowników, dając im spokojnie pracować i żyć, nie wykorzystując ich po godzinach pracy i nie wyciskając jak cytryny.

Aby korzystać z restauracji, kawiarni, siłowni, salonów kosmetycznych etc. trzeba mieć pieniądze i czas. Z pieniędzmi krucho. Czasu też coraz mniej, bo 70% pracowników "daje" nadgodziny, żeby przeżyć.

Myślę, że wielkim optymistą jest ten, kto myśli, że uda mu się w Łomży biznes.

Ale powodzenia. Marzenia są przecież po to, by je realizować.

Postaw ja pod sciana i zaprzestan placenia.
Ona w tym momebcie zastanowi sie co robic.
Jesli wniesie do sadu ze nie placisz to ty bedziesz
mial argument dlaczego.
Sad moze nakazac oplate ali.z procentem,ale to
niewiele w porownaniu do tego ze i ty jej troche
utrudnisz i dasz do zrozumienia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org