Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opozycja w Rosji |
dziala ale swiruje, nie zadasz np. pytania sprzedajacemu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opozycja w Rosji |
no własnie ciekawe... Także podobno mieli już to dużo wcześniej wprowadzić no ale zobaczymy co będzie ;p
|
|
I z tymi osobami, które zajmują dwa miejsca parkingowe myląc miejsce do parkowania prostopadłego z parkowaniem skośnym.
|
|
1000zł :] super do czasu.
|
|
W dawnej Mazowieckiej na Legionów, sklep komputerowy przy Asaj.
|
|
Linią nr 2 przystanek przy kiosku z kebabem ,,Strefa24'' a rozkład sprawdzisz na www.kmkmlomza.pl Tylko zwróć uwagę na oznaczenie musi być kurs oznaczony literą [F]
|
|
za 160 godzin 2000 tys netto Boze to ja ide do biedrinki do pracy,ale sie pytalam to mi powiedzieli zalezy jak bede pracowala i ile godzin.
|
|
dojedziesz 2 i bez różnicy na którym przystanku wsiądziesz, tylko musi być literka F bo inaczej dojedziesz tylko do bawełny.
|
|
A ja jestem za wprowadzeniem podatku za wykorzystanie parkingów dla osób które posiadają więcej niż jeden samochód i zajmują tym samym więcej niż jedno miejsce parkingowe. Chodzi mi tu głownie o osoby mieszkające w blokach posiadające po dwa a nawet więcej samochodów które parkują jeden przy drugim, jakim prawem osoba która zajmuje więcej niż jedno miejsce na parkingu ma mieć takie samo prawo jak osoba która zajmuje tylko jedno miejsce. powinno się wnieśc podatek od każdego następnego parkowanego samochodu, tak by było najsprawiedliwiej.
|
|
żeby tam się dostać trzeba mieć dużo szczęścia
|
|
A więc wiemy, że od tysiąca lat chrześcijaństwa na polskiej ziemi, ŚWIĘTYCH SAKRAMENTÓW udzielają GRZESZNI KSIIĘŻA. Nie bezgrzeszny Chrystus, lecz GRZESZNI KSIIĘŻA. Mnie również nie podoba się to i owo w Kościele katolickim, lecz stosuję ZASADĘ; - bacz na BELKI W SWOIM OKU, ŹDŹBŁA u innych zostaw Wszechmogącemu; - WYJMIJ Różaniec i powierz Potężnej Niebios Królowej i Pani Aniołów widziany PROBLEM, albowiem: Pomnij, o Najświętsza Panno Maryjo, że nigdy nie słyszano, abyś opuściła tego, kto się do Ciebie ucieka. Twej pomocy wzywa, Ciebie o przyczynę prosi. Tą ufnością ożywiony, do Ciebie, o Panno nad pannami i Matko, biegnę, do Ciebie przychodzę, przed Tobą jako grzesznik płaczący staję. O Matko Słowa, racz nie gardzić słowami moimi, ale usłysz je łaskawie i wysłuchaj. Amen. ----------------------------------------------------------------------------- Przy okazji pozdrawiam katolików: NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS. JKK "Musimy od siebie wymagać, choćby inni od nas nie wymagali"
|
|
Właśnie leci ich rewolucja w TVN.
|
|
justin alexander 8484
|
|
WARTO TAM ZAWITAĆ.
|
|
Miss O. Dostalas tyle gratisow i jeszcze Ci nie dogodzili? To gdzie polecalabys sie stolowac jezeli kogos by naszla chec na jedzenie w restauracji? Po programie obawiam sie ze przyszla Niedziela bedzie b. ciezka proba dla wiszacych ogrodow... Duzo osob dopiero teraz zobaczylo ze cos tam sie dzieje.. Sam do tej pory myslalem ze tam bylem na weselu, a to bylo w Pasjonacie... Z czystej ciekawosci pojade sprobowac kurpiowskiej kuchni, ale chyba teraz w tygodniu, zamiast w Niedziele bo mysle ze bedzie tam wtedy miazga...
|
|
ja na ul. długiej w tej białej budce kupuje. ubezpieczenie na/mc mnie kosztuje 40zł śmiech
|
|
Witam. Czy ktoś mogłby udzielić informacje jak będzie w takiej sytuacji gdy przedemną jest MS za 5 dni a np. mam korekte przegrody nosowej wyznaczoną na początek grudnia ? Co w takiej sytuacji ?
|
|
Witam. Czy ktoś mogłby udzielić informacje jak będzie w takiej sytuacji gdy przedemną jest MS za 5 dni a np. mam korekte przegrody nosowej wyznaczoną na początek grudnia ? Co w takiej sytuacji ?
|
|
*specu* a co żal dupę ściska że masz tylko jeden samochód ???? Pisze dwa samochody ??? Ja mam 5 hehe
|
|
NADAL DZIAŁA !!!! RANO NAPISZĘ WAM TEŻ CZY DZIAŁA :-)
|
|
przeczytala i nic haha
|
|
Pamiętaj też o tym abyś przypadkiem nie przesadziła w swojej opinii: "Zaistnienie kontratypów określonych w art. 213 Kodeksu karnego nie wyłącza odpowiedzialności karnej sprawcy za zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu (art. 214. k.k.)." :)
|
|
Polecam, byłem z synkiem, z bardzo pozytywnym skutkiem. Pozdrawiam. http://www.doktorklepacki.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=54
|
|
wczoraj przed 21 nadjechała policja do sklepu na ks.janusza 11, wyniesli bezwładną ekspedientke położyli ją przed sklepem,wezwali pogotowie a policja węszyła w sklepie.NIEWIECIE CO DOKŁADNIE SIĘ STAŁO?
|
|
Sprzedam tanio 3 karnety na Bialystok Up To Date festival (23-24.09.11) Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: niewnikaj2x85@o2.pl
|
|
a wie ktoś kiedy bedzie powturka tego programu??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |