Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ludziska wychodzą z purytańskiej kato-ciemnoty... |
Bez rewitalizacji koleji można zapomiec, że duze firmy będą chciały zainwestować w tym mieście, gdyż transport kołowy jest droższy od kolejowego. 3 lata temu kolej miała powrócić do Łomży i Jak narazie jedynie nie polityk krzysztof pyczot pokazał w tym miescie szynobus. W całej europie kolej ma pierwszenstwo przed drogami; ale nie w POlsce. Chcemy chyba mieć bezpieczniejsze drogi i czystsze powietrze w regionie? Itd. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ludziska wychodzą z purytańskiej kato-ciemnoty... |
Zaraz, zaraz Leszku ale Tropicana to prywatna działalność , a nie budżetówka. Narzekać to każdy potrafi , myślicie że usiądziecie na tyłku i wszyscy za was wszystko zrobią ? Jako anonimy to macie do powiedzenia , ale jak przychodzi co do czego to cisza. Wychylcie gęby z nory i ujawnijcie swoje twarze. Najlepiej to leżeć przed telewizorem z piwskiem w ręku i czekać na cud, narzekając przy tym jacy my to biedni bo nie ma żadnych atrakcji w Łomży... Ale jak już ktoś jakąś atrakcję wymyślić , to oczywiście nie pasuje. Jak nie urok to sraczka..
|
|
Ja robiłam wesele w tym miesiącu. Ceny od 120zł do 160zł bez poprawin, poprawiny od 20zł do 40 za osobę.
|
|
Hej dziewczyny czy możenie podpowiedzieć mi który gabinet kosmetyczny w Łomży jest najlepszy, chciałabym umówić się na mikrodermabrazje tylko nie wiem gdzie najlepiej. Pomóżcie.
|
|
Widziałem wczoraj identycznego pieska na ul. sikorskiego na przeciw cmentarza. Chciałem złapać ale strasznie się bała i uciekła w stronę skrzyżowania z legionów.
|
|
xDx kompleksy się ma jak ma się za mały nos;) Oświeć jak to się w budżetowce pracuje ?
|
|
Polecam Alter Ego na Nowogrodzkiej i Belle Damme na 3 Maja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |