Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny Z.Prosiński - oplaty za smieci ma 100% racji. |
Na skrzyzowaniu Woj.Polskiego/Sikorskiego obok sklepu Swiat Firan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny Z.Prosiński - oplaty za smieci ma 100% racji. |
witam, jestem ciekaw czy ktoś z Was drodzy forumowicze pracował za granicą ew. czy odbywał praktyki/staż gdzieś poza Polską? Ja się zastanawiam nad wyjechaniem na staż organizowany przez tą http://www.youtube.com/watch?v=WjDxdEpGInc szkołę. Co myślicie?
|
|
to teraz tam będzie okniński klub sportowy mma prowadził??
|
|
Znam się z Bandziorami osobiście, dlatego się " nawołujemy ". szanuje innych ,swoim pisaniem nikomu nic złego nie robię ,owszem może się to komuś podobać ,albo nie ,nie jest to jednak powód do ubliżania . Ty mi ubliżyłeś ,ja Tobie nie ,dlatego czuję się urażona ,zraziłeś mnie do siebie . Miałam się nie odzywać ,ponieważ rozmawiam z ludźmi z którymi chcę , z tym których lubię i z tymi którzy nie obrażają innych . Dzisiaj zabrałam głos w Twoim temacie ,ponieważ ostrzegam "swoich " , uważam ,ze jesteś człowiekiem ,któremu nie można ufać ! Takie tam"pogudychy " .....
|
|
siwysiwy nie ładnie siwy, oj nie ładnie, narobiłeś bagna a teraz wypierasz się jak żaba błota ! uważasz, że te inwektywy jakie kierowałeś pod adresem Bandy i dziadka_kalesony, były zabawne i nikogo nie obrażały ? jeżeli tak, to jesteś INTELIGENTNY INACZEJ ! dziś ocknąłeś się z rana i myśląc twoimi kategoriami, sam stworzyłeś bzdetny temat , czyżby resztki skręconych zwojów których jakimś cudem się doszukałeś zaczynają powoli pracować i wypędzają z ciebie chłam, chamstwo i prostactwo, jak to śpiewał sp.Czesio, Jesteś żałosny! Wstyd mi za ciebie , patrzę z politowaniem, ŻENADA !!!!!!!!!!! Nie sądzisz, że ,,...dziwny jest ten świat..." ? i to by było na tyle, pozdrawiam i życzę owocnych przemyśleń... PS: NIE CZYŃ DRUGIEMU, CO TOBIE NIE MIŁE ! ... kto uważa, że jest kimś, gdy jest niczym, ten zwodzi samego siebie.
|
|
Co tak szybko? To tylko 3 godz podróży :)
|
|
olinka A moze zmienili na ,wiszace w ogrodzie' i dlatego zajezdzalo padlina?!
|
|
robciu heja udaj chorobę i na zwolnienie idź ;P
|
|
no to przed nami 2 piekne dzionki :) a ci ,którym brakuje w Łomzy takich imprez, niech nadal czekaja na wyfiokowane panienki :):) Uprzyjemniajcie sobie życie lamentami na forum :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |