Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcą być w nowym KRS, kiedyś mieli postępowania dyscyplinarne. Składali donosy na kolegów |
Jak tam otwarte dzisiaj jest ? O której tam zamykają ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcą być w nowym KRS, kiedyś mieli postępowania dyscyplinarne. Składali donosy na kolegów |
Autor: krzysiek2706 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-08-11 17:07 robciu skoro nie pojedziesz to nie będzie kogo jak Ty to powiedziałeś po ryju trzaskać. i ty placko- jebie Autor: roj (---.lomza.vectranet.pl) Data: 13-08-11 20:33 zwykly strach robcia oblecial.jak co roku po ryju by go strzaskali pocałujcie wy mnie w du@e cwe*e heheheheeeee nigdy w tej zasran#j wiosce nie byłem i nie będe tumany!!!!!!Q _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Re: Chcą być w nowym KRS, kiedyś mieli postępowania dyscyplinarne. Składali donosy na kolegów |
Takie lampy kupisz w kazdym sklepie moto a zamontuje ci kazdy elektryk samochodowy. Kumpel montowal u elektryka na Krasce,jadac w strone Konarzyc,przed stacja Shell-Rys na prawo widac napis i budynek. Jesli zakupione lampy sa z homologacja to juz raczej zaden inny dokument ci nie jest potrzebny. PS.Numeru nie mam do niego,musisz podjechac i sie umowic. Warto tez zamontowac w ukl.elektrycznym taki modul ktory bedzie pilnowal za ciebie ze gdy zapalisz silnik,on zalaczy sam swiatla.To bardzo wygodne.
|
|
dzięki za odpowiedź. Tobik a co do wad to najepiej mówić prawdę, lepiej nie kłam bo wszystko wyjdzie. POWODZENIA WSZYSTKIM . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
to kożystaj z jednej przeglądarki.. żle w takim razie masz zainstalowane Mozila Firefox i to wwszystko wyjaśnia . bo musi dzialać jedna... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |