Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska jest Biała. |
o le ole ole ole.... nie damy się nie damy się..................!!!!!!!!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska jest Biała. |
|
|
a no to jak tak to nie przeszkadzam,,:) graj sobie graj,,,,,,,
|
|
no ja tez robilem blotnik i nie minelo pol roku i odpada mi lakier
|
|
Pokaz dla mieszkańców zorganizowany przez MPK i KMKM http://www.youtube.com/watch?v=cgvXkrafjds
|
|
rob loda
|
|
tak przydałyby sie
|
|
Bartók wiesz co sam chyba jesteś patologia bujaj się obszczy murze wiesz taki cwany jesteś to daj namiar na siebie a sobie porozmawiamy jesteś takim twardym hujem robiony to ryzykuj co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
samochodo na ulicach by lo mało bo to bło przed wizyta papieża i całe miasto było zamkniete dla ruchu pojazdow. Ale fakt w miescie sie dużo wówczas działo. Jednak jak widać teraz łomża jest zdecydowanie ładniejsza i bardziej nowoczesna tylko dużych galeri nam brak. Przez moment widac było dawny Stary Rynek z pięknymi drzewami i zielenią a teraz plac czerwony woli jednego pana lubujacego się w budowie rond.
|
|
przez te kilka dni w Lomzy chyba bylo wiecej milicjantow niz rodowitych Lomzyniakow. i sobie przypomnialem gdzie byl "trupek"
|
|
Witam :) Mam taką małą prośbę , jako emeryt mam zamiar wrócić do wędkowania :) ale ostatnio na rybkach byłem u babci w Mrągowie z bambusem ;) i chyba trochę się pozmieniało od tamtego czasu :) a biorąc pod uwagę że nigdy nie łowiłem na rzece to podpowiedzcie co mi się przyda ze sprzętu aby tak amatorsko sobie połowić no i gdzie tu w okolicy najlepiej iść ? I jeszcze jedno kartę wędkarską mam i czy na rzekę tutaj jeszcze jakieś dodatkowe pozwolenie jest potrzebne ? Z góry dziękuję :)
|
|
pool pustaku rob mi loda jak wchodzisz heheh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |