sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radio Maryja to prorosyjska targowica

jeszcze jest Astra na nowogrodzkiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radio Maryja to prorosyjska targowica

polecam pani i pana dr ruminskich na mazowieckiej, naparwde rzetelni i mili ludzie, potrafili zdiagnozowac nawet moja jaszczurke

brzeczyszczykiewicz napisał tak: "St Łomza - dom nowowybudowany st surowy otw plus działka około 300 tyś w zeszłym roku" i do tego się odniosłem, a o co ci chodziło to ty sam wiesz najlepiej...
ogłoszenia różne i domy różne, ty mówisz o ruderach a ja o domach do wprowadzenia i po remoncie i stąd te różnice, ale dalej możemy pisać o wszystkim i o niczym...
andyc, ciebie i twoich kolegów z wawy zignoruje, bawcie się w piaskownicy sami...

Siwy ....<Nim język puścisz w taniec,
Załóż na morde kaganiec>

<Nie zgnębi mnie byle przytyk , w d...ie miejsce mam dla krytyk>

Miłego dnia Siwy :-)

PA, ty jakiś nienormalny chyba... zarzucałeś mi że napisałem, że za 200 tyś dom z działką, a ja nic takiego nie napisałem... ale co ja ci będę jeszcze raz tłumaczył. To pokaż, znajdz mi podobne ogłoszenie z nowym domem na 240 metrów z hektarową działką w mieście za kwotę 380 tyś, to pogadamy, bo na razie jesteś dla mnie niewiarygodny...

Donald jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy i rodzina się zgodzi to chętnie zaproszę Cię do tego domu. To nie mój dom, nie moja decyzja, a w Łomży będę za tydzień.
Trzeba było dopisać za co podajesz kwotę, bo tego nie napisałeś, więc każdy może to czytać na dwa sposoby, dlatego się człowiek pyta.
Dla mnie dyskusja w tym temacie jest już zbędna, swoje napisałem. Dla mnie tak samo niewiarygodną osobą możesz być Ty. Wiem czym się zajmuję, a dom w Łomży to nie super luksus i wybrańcy żeby rzucać takimi cenami. Większość ludzi i tak wybierze dom w obrębie do 10km, gdzie ma ciszę i spokój.

Witam
Gdzie w Łomży przyjmują stare nie działające UPSy?

PA, "Jeżeli 4letni dom, wolnostojący zrobiony na glanc z dużą działką, którego nie powstydziłby się niejeden człowiek uważasz za ruderę no to sorry..." nic takiego nie napisałem, tym bardziej że moje słowa nie były adresowane do ciebie, co zaznaczyłem, więc się nie wcinaj między wódkę a zakąskę, bo tylko mieszasz jeszcze bardziej.
Brzeczysz... heheheh z działką, z działką skoro stoi na działce to nikt go oddzielnie nie będzie sprzedawał, dobrze zrozumiałem, moim zdaniem drogo, bo jak już napisałem wykonczenie będzie ze 200 tyś minimum pod zamieszkanie. Próbujesz na siłe mieszać...

Posłuchaj mnie raz jeszcze. Nic takiego nie próbuję udowodnić. Próbuję ci powiedzieć, że nie mozna za stary dom rządać tyle co za nowy:) Albo kilkuletni (niech ci będzie hehe). Nawet jak go na glanc odnowisz. Ale zapomnij, że tak będzie skoro ktoś nosi się z myślą o sprzedaży:)))

A ty się wykłucasz.

Witam.
Planujemy z dziewczyną i ze znajomymi wypad w góry na jakiś tydzień. Jak polecacie tam dotrzeć, własnym autem czy może bardziej opłacalnie byłoby pociągiem? (tak słyszałem). Domki mam już załatwione. Czekam na jakieś rady, pozdrawiam.

Dziś o godz.19:00 odbędzie się picnic Country w Olszynach kto z was pojedzie? Bo ja na pewno będe bo mieszkam w olszynach zapraszam!

Andy C - masz rację, reszta subkultur jest na skraju wyginięcia, albo przeszła jakieś dziwne metamorfozy.
A został tylko ten **** zwany emo. Nienawidzę emo, generalnie dlatego że to w większości szmaty idące za modą po naczytaniu się Bravo. Nie wiadomo o co w tym chodzi, w sumie nie nazwałbym tego subkutlurą, tylko trendem.
Nóż mi się w kieszeni otwiera jak widzę takiego nastolatka ze skośną grzywą w makijażu z czarnymi pazurami i w różowych trampkach z czaszkami.
Myślą, że są ***** mega mhroczni i zbuntowani. Żałosne.
Wiem, że pewnie potraktujecie to jak kolejną wypowiedź metalowca pomstującego na emo, ale jakoś dziwnie emo nie lubi nikt. Ani metalowcy, ani punki, ani skini, ani dresiarze czy hiphopowcy. W każdej z tych subkultur znajdzie się pełno takich co na widok emo krzykną pedał, albo ciota.
Ja też mam ochotę tak krzyknąć, moi znajomi też metalowcy mówią że mają ochotę takiemu zasadzić kopa i pogonić.
Pogarda dla emo potrafi jednoczyć punków i skinów. Myślę, że nawet hipis przyłączyłby się do aktu pobicia emo i skakał by po nim swoimi sandałami.
Ten chłam spotyka się z powszechną nienawiścią tak jak kiedyś straight edge (punki i normalni hardcore'owcy, którzy lubili wypić, starali wytępić SxE do cna) większa nienawiść była chyba tylko do skinów, którzy nie tolerowali nikogo poza samymi sobą.

te 500 tyś to z zarobkiem w ogłoszeniu. Pamiętaj o tym szczególiku:)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ale odgrzebałeś temat :p

Kiedyś każdy metal słuchał nałogowo metalu, wyglądał tak jak piszę wyżej. I nie dla szpanu, tylko dlatego, że tak mu się podobało.

Skąd wiesz, że każdy? Ta moda z jednej strony zakłada niby oryginalność, a z drugiej narzuca co trzeba nosić, żeby nie być uznanym za pozera, żeby być tru: ramoneska, dżinsowa kamizelka (najlepiej z "telewizorem" na plecach), wąskie gacie i białe adidasy. To gdzie tu miejsce na tą oryginalność? ;)

Ja sam to przechodziłem za małolata, długie pióra i oczywiście wszystko czarne, obowiązkowo koszulki "z zespołami" hehe. Wtedy to mi się podobało, ale niestety nie mam już 15 lat. Teraz ubieram się jak mi wygodnie albo odpowiednio do sytuacji i nie patrzę czy to pasuje do muzyki jaką lubię czy nie. Mocne granie nadal uwielbiam, ale nie ograniczam się tylko do tego gatunku. A miałem takich tru kolegów, którzy uważali za swój obowiązek parzyć się w ramoneskach latem podczas upałów, ciekaw jestem czy im przeszło czy nie :))

Z szortami w kwiatki u faceta to nawet rozumiem, ja sam bym nie kupił takich (no chyba, że przed wyjazdem na Hawaje), ale co kto lubi ;) A czy według Ciebie metalowcowi w ogóle wypada nosić szorty? :p I czy szorty typu M65 są męskie czy nie, bo nie wiem czy wypada mi je nosić? ;p

Wąskich i ciasnych spodni nie lubię, bo są wąskie i ciasne, tym bardziej latem, nie mam zamiaru odparzyć sobie jajec w imię jakiejkolwiek ideologii ;))
A np. białych adidasów chyba bym nigdy nie założył, ze wszystkich wymienionych rzeczy to właśnie one są dla mnie.. no może nie pedalskie, ale nie podobają mi się i już :)

Thrasher po prostu ludzi stali się powierzchowni wystarczy wygląd i już wszystko wiedza . Śmiać mi się chciało jak nie którzy RAP- erzy usłyszeli Dr Alban it's my life To dla nich był rap hehehe.. a jedynie wysilali się z tłumaczeniem jak po angielsku nazywa się biała skarpetka a czy murzyni śpiewali biała świnią to i tak było bez znaczenia choć czasami lubię sobie posłuchać cypress hill .

siwysiwy

Mam coś dla ciebie :):):)

Życia zaraz się tobie skończą :):)
I uważaj na telefon bo przekroczysz transfer :):)

to napewno nie to ale masz tutaj inny video mix ;)

http://www.youtube.com/watch?v=7kuYnmuaDCs

Kurczak PRZECZYTAJ ze zrozumieniem to co zezowate szczęście napisało. Głośno i wyrażnie !!!

Kurczak

dziennikarz to najpierw powinien się przygotować do tematu za jaki się zabiera, powinien zebrać wiarygodne i rzetelne informacje, a póżniej to OBIEKTYWNIE opisać, nie wcinać się jak brudna koszula w dup.ę, robić dym dla dymu.

najpierw nie będąc w temacie broniłeś " czarnasukaczarna", pózniej ją ganisz, gdzie MATOLE twoja prawda dziennikarska ?

pismaku z Bożej łaski, na forum jesteś spalony, nie jesteś wiarygodny, kończ waść wstydu sobie oszczędż

Ja pamiętam, że kieeedyś w Bravo pisano sporo o największych metalowych kapelach. Czyżby wtedy metalowcy byli szmatami idącymi za modą po naczytaniu się Bravo? ;)

tak ! to ten piesek!
teraz chodzi w okolicach ks. anny 25

Ja to się w tym temacie może lepiej nie będę wypowiadał :):):)

:):):):):):):)

Jeden Algo co mądrze napisał :):):)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

kasiunia :)
A z noclegiem będzie?
:):)

Ale warto zauważyć że Headbangers Ball leciało w późnych godzinach nocnych i był to program który raczej przeciwstawiał się ówczesnej modzie na plastikowy glam rock, czy disco. Metal nigdy nie był w głównym nurcie tzw. mainstreamie. W USA to był podobno jeden z niewielu programów który prezentował muzykę odmienną od glamowej stylistyki.
Audycje metalowe nadawane w Trójce też często leciały późną nocą.
Headbangers Ball (tak przy okazji) dobrze wspominam i bym sobie czasami jeszcze obejrzał.
Było wtedy dużo metalowców i były takie programy, ale to nie była moda.
To była niszowa kontrkultura. Ludzie z braku dostępu do nagrań przychodzili na koncerty w Jarocinie w radiomagnetofonami tzw. boomboxami z bateriami i nagrywali koncerty normalnie z mikrofonów trzymając takie sprzęty nad głowami.
A do tego co teraz jest modne masz powszechny dostęp, leci w Vivie co kwadrans, piszą o tym w prawie wszystkich gazetach i koszą na tym gruby szmal.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org