Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
holokaust zwierząt... |
Od wczoraj na ul. Ks. Anny błąka się przyjazny, radosny beżowy piesek. Śr. wielkości. Moze ktoś zgubił albo chce pieska przyjąć? Bawi się z dziecmi i biega za nimi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: holokaust zwierząt... |
Dzien dobry wszystkim :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Kurczak masz temat artykuł "Protagoras szczekaczka ,zwolennik UPR i fundacji fazap został pobity przez Czeczena " Skontaktuj się z nim i przy okazji logo fundacji zrób bo się tak deklarowałeś. Tylko nie bądź stronniczy opisz całe zajście jak było! Protagoras chiba dobrze napisołem a jak ni to mnii popraw?
|
|
Hej freszka :) zauważam, zauważam pustka.
|
|
I tu się mylisz . Możesz pomóc:-) . Jest cos takiego jak adopcja ...polega to na tym , że co miesiąc dajesz określona kwote na wybrane dziecko . Poczytaj o tym :-) <Nie zgnębi mnie byle przytyk , w d...pie miejsce mam dla krytyk> Pozdrawiam forumowiczów :-)
|
|
ja jestem :) a na mazurki lecę za Jedwabno :)
|
|
86 218 56 70
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |